GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

AKGİAD YÖNETİMİ TBMM´DE

 AKGİAD YÖNETİMİ TBMM´DE

Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde, CHP Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile AKP Milletvekili Uğur Aydemir´i ziyaret ettiler.

Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD)  Başkan ve yönetim kurulu üyeleri  Türkiye  Büyük Millet  Meclisinde,  CHP Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile AKP Milletvekili Uğur Aydemir´i  ziyaret ettiler.  Bakırlıoğlu´nu ziyarette  CHP Gurup Başkan Vekili Özgür Özel´de bulundu. AKGİAD  yönetimi  MHP Gurup Başkan Vekili Erkan Akçay´ı da ziyaret ettiler.   

                Ziyaretlere AKGİAD Başkanı Özkan Kalın, Başkan Vekili  Mali Müşavir  Bilal Özükırmızı, Başkan Yardımcısı Dört Mevsim Gazozları İmalatçısı Burçin Karakuş, Başkan Yardımcısı  Başaran zeytincilik yetkilisi  Mert Başaran, Yönetim Kurulu Üyesi  Şahanoğlu Orman Ürünleri yetkilisi  Durmuş Şahanoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi  Yeşil Akhisar Yemek Fabrikası sahibi Erhan Yılmaz ve  dernek asistanı Arzu Budak Özoktaş katıldılar. Yaptıkları Ankara  ziyaretlerin de ilk olarak  CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu  ve CHP Gurup Başkan Vekili Özgür Özel´e yaptılar. Samimi bir ortamda geçen görüşmede, yönetim kurulu, Akhisarlı  ve Akgiad üyesi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu´nu mecliste ilk defa ziyaret etmelerinden dolayı hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Akhisar üzerine bir çok konuda konuşulan ziyarette, öncelikli konu eğitim, zeytine pirim ve yerel seçimler üzerine oldu. Kalın verdikleri bilgilerden ve misafirperverliklerinden dolayı tüm vekillerimize  çok teşekkür ediyoruz dedi.

Kalın ve yönetim kurulu;  AKP milletvekili Uğur Aydemir´i, MHP Gurup Başkan Vekili Erkan Akçay´ı da ziyaret ettiler.

Kalın ; ?Üç Partiye mensup, 4 Manisa Milletvekili ile yaptığımız  ziyaretler de öncelikli olarak Akhisar´ın  önemli sorunlarının başında olan Akhisar Üniversitesi, Zeytine prim verilmesi, kobi konut kredisi faizleri,sivil havacılık ,emeklilikte  yaşa takılanlar, meslek liselerindeki staj mağdurları, Manisa´nın genelinde eğitim düzeyinin geçtiğimiz yıllara oranla düşüklüğü  konularında çalışmalarının  olup olmadığı hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.  Sayın milletvekillerinin  görüşlerini  dinledik.  Alınması gereken önlem ve kararlara etkin bir şekilde  dahil olmaları taleplerimizi ilettik. Akhisar´ımızın çok güzel bir ilçe olması sebebiyle daha iyi ve daha güzel şeylere laik olduğunu, iyi bir belediyecilik anlayışı ile yönetilirse örnek bir ilçe olacağımızı belirterek yerel seçimlerde her partiye başarılar diledik. Seçim vaatlerini verirken sözlerini tutabilecek şekilde vaatler vererek halkımıza ve bizlere hayal kırıklıları yaşatmamalarını rica ettik. Akhisar´da her zaman dile getirdiğimiz üniversite konusu ile ilgili maalesef yine tatmin edici bir bilgi alamadık.Zeytin´e pirim konusunda şuan için bir gelişme olmadığını belirten vekillerimiz, şuan için böyle bir şey söz konusu değil dediler. Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, zeytine prim ve birçok konuyu yakından takip ettiğini belirtti. Üniversite konusunda bir şey yapılmamasının çok üzücü bir durum olduğunu söyleyen Bakırlıoğlu,bu konuda  Akhisar´ın ekonomik ve sosyal anlamda çok şey kaybettiğini dile getirdi.Uğur Aydemir zeytine pirim verilme konusunun şuan gündem de olmadığını söyledi. Sivil havacılık ile ilgide Akhisar´ra bir heyet gönderdiğini ve bu konuyla ilgli en kısa zamanda bir açıklama yapacağını dile getirdi. Akçay; emeklilikte yaşa takılanların emekli olması bizim seçim vaatlerimizde yer alıyor bu konuda çalışmalarımız devam edecek.? dedi.

 

 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”