AKHİSAR MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ´NDE PEYGAMBERİMİZ VE GENÇLİK KONULU ETKİNLİK

 AKHİSAR MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ´NDE PEYGAMBERİMİZ VE GENÇLİK KONULU ETKİNLİK

Mesleki Eğitim Merkezinde Peygamberimiz ve Gençlik konulu etkinlik düzenlendi.

Mesleki Eğitim Merkezinde Peygamberimiz ve Gençlik konulu etkinlik düzenlendi.

Proğramı Köfünlü Camii İmam Hatibi ve aynı zamanda Mesleki Eğitim Merkezinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Derslerine giren İlahiyatçı Eğitimci Serkan DURSUN´un  hazırladığı

Proğram Yeni Cami İmam Hatibi Mehmet Ali ÖZYAKA´nın okuduğu Kuran´ı Kerim tilavetiyle başladı.

Daha Sonra açış konuşmasını yapan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İsmail ŞAHİN:?Peygamberimizin hayatını öğrenmek, anlamak ve onun hayatını hayatımıza taşımak zorunda olduğumuzu, Peygamberimizi anlayan ve onun ümmeti olan toplumda kin, nefret olur mu?, düşmanlık olur mu?, Adaletsizlik, torpil, adam kayırma  olur mu?, Hile, aldatma olur mu?, tembellik olur mu? Hırsızlık olur mu? Temizlik imandandır, Allah temizdir temizleri sever diyen peygamberi anlayan bir toplumda hertarafta çöp, pislik olur mu? Bu hususlara kafa yormalıyız

 GENÇLER

Şunu hiç unutmayalım !

Peygamberimizi sevdiğimiz kadar Müslümanız.

Peygamberimizi tanıdığımız kadar Müslümanız.

Hayatımızı onun hayatına benzettiğimiz kadar Müslümanız?  Sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Proğrama Akhisar İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu Konuşmacı olarak katıldı. İlçe Müftüsü yaptığı konuşmada Gençliğin önemli bir dönem olduğunu asla boş geçirilmemesi gerektiğini, aileye vatana millete faydalı bir şekilde doldurulması gerektiğini, ne yapılırsa yapılsın geri getirilemeyeceğini, ömür denilen yolculuğun devam ederken Peygamberimizin hayatı ve öğütlerinin bizim için yön tabelaları gibi olduğunu bu tabelaları dikkate almassak yolumuzu şaşırabileceğimizi, milletimizin Peygamberimizi çok sevdiği bu sevgi ile inşallah cennette peygamberimizle olacağımızın ümidiyle yaşamamız gerektiğini Çünki peygamberimizin ?Kişi sevdiğiyle beraber olacaktır.? Buyurduğunu söyledi.

Genç müzisyen Bahri ÖZDAMAR Proğrama canlı performansıyla katkı vererek  Seslendirdiği bir birinde güzel ezgilerle beğeni topladı.

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İsmail ŞAHİN  ?Proğrama iştirak eden Akhisar Müftümüze çok teşekkür ediyorum.

Kur´anı Kerim tilavetiyle programımıza katkı veren

Yeni Cami İmam Hatibi Mehmet Ali Özyaka hocama teşekkür ediyorum. Proğrama müziğiyle katkı veren Bahri ÖZDAMAR kardeşime teşekkür ediyorum. Proğramımıza emek veren Serkan hocamıza ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Proğramımız hayırlara vesile olsun inşallah? dedi. Proğram sonunda katılımcılara çiçek takdim edildikten sonra  sona erdi.

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


SAKARKAYA MAHALLESİNDE SONDAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ