AKHİSARSPOR´A SON AVRUPA MAÇI ÖNCESİ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN MORAL

 AKHİSARSPOR´A  SON  AVRUPA  MAÇI ÖNCESİ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN  MORAL

3-0´lık Fenerbahçe galibiyeti ile morali yükselen Akhisarspor´a oynayacakları son UEFA Avrupa Ligi öncesi bir moralde Hilaliye Kuran Kursu öğretmen ve öğrencilerinden geldi.

3-0´lık Fenerbahçe galibiyeti ile  morali yükselen Akhisarspor´a  oynayacakları son UEFA Avrupa Ligi öncesi bir moralde Hilaliye Kuran Kursu öğretmen ve öğrencilerinden geldi. Antrenman öncesi Akhisarspor´lu futbolcularla tek tek tanışan öğrenciler ve öğretmenleri çiçek ve baklava getirdiler. 

           Öğretmenlerle sohbet eden  Akhisarspor teknik direktörü Cihat Arslan,  ligin son iki haftasına girerken,  son UEFA Avrupa kupası maçında   Standard Liege´yi  ağırlayacaklarını belirterek, ?Göğsümüzdeki Ay Yıldızı taşımanın  onuru ile mücadele edeceğiz. Akhisarspor´un Avrupa arenasında olması  tüm Akhisarlılar içinde ayrı bir onur olduğuna inanıyorum. Büyük tecrübeler  elde ettik.? Ligin  son iki  haftasına da girdiklerini, yarınki maçtan sonra 3 gün sonra deplasmanda kayseri ile mücadele edeceğiz. Her iki takım içinde çok önemli bir müsabaka. Amacımız puanla dönmektir. Bu arada  Ziraat Türkiye kupasında  avantajlı olmamıza rağmen, her rakibe saygı duyarak Fatih Karagümrük  karşısına çıkacağız.? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ