ATATÜRK MAHALLESİ´NE YENİ İÇME SUYU HATTI

 ATATÜRK MAHALLESİ´NE YENİ İÇME SUYU HATTI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar´ın Atatürk Mahallesi´ne bağlı 353 ve 552 Sokaktaki yeni yerleşim alanlarına içme suyu hattı döşedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar´ın Atatürk Mahallesi´ne bağlı 353 ve 552 Sokak´taki yeni yerleşim alanlarına içme suyu hattı döşedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa´nın 17 ilçesine daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin etmek için yürüttüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar´ın Atatürk Mahallesi´ne bağlı 353 ve 552 Sokak´ta vatandaşların ve muhtarın talebi üzerine yeni yerleşim alanlarına içme suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından yapılan çalışma sayesinde, vatandaşların su sıkıntısı yaşamasının önüne geçildi.

?MASKİ, her daim vatandaşın yararına hizmet veriyor?

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ´nin çalışmalarından memnuniyetini dile getiren Atatürk Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel, ?Bir sıkıntımız olduğu zaman MASKİ´yi aradığımızda taleplerimizi iletebiliyoruz. MASKİ yetkilileri ile bire bir görüşebiliyoruz ve bizlere hemen olumlu dönüş yapıyorlar. Hizmetlerden ve çalışmalardan çok memnunuz. Mahallemizdeki yeni yerleşim alanlarına içme suyu şebeke hattı çalışması gerçekleştirildi. Vatandaşımız da hizmetlerden oldukça memnun kalıyor. MASKİ, her daim vatandaşın yararına hizmet veriyor. Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a ve emeği geçen tüm MASKİ yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ