DUTLULU, "6 AYDA AKHİSAR´IN YOL SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

 DUTLULU,

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akselendi Mahallesi´ni ziyaret ederek mahalle sakinlerine projelerini anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akselendi Mahallesi´ni ziyaret ederek mahalle sakinlerine projelerini anlattı.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akselendi Mahallesi´ni ziyaret etti. CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu´nun da katıldığı ziyarette Akselendililerin Dutlulu´ya ilgisi büyüktü. Dutlulu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Akselendi Mahallesi sakinlerinin yol, su, kanalizasyon gibi altyapı sorunları üzerine açıklamalarda bulunan Dutlulu, göreve geldikleri andan itibaren 6 ay içerisinde tüm Akhisar´ın yol problemini çözeceklerinin sözünü verdi.

"BU YOLU BİZ YAPACAĞIZ"

Türkiye´nin en büyük ilçelerinden biri olan Akhisar´ın, 2019 yılında hala yol probleminin olmasını eleştiren Dutlulu, herşeyden önce Akhisar´ın ulaşımını ferahlatmak amacıyla yol sorununu çözeceğini söyledi. Dutlulu konuşmasında, "Günümüzde belediyelerin temel görevi olan altyapı sorunlarının artık konuşulmaması gerekiyor. Çünkü bu bir belediyenin asli görevlerinden biridir.  Burada Akselendi Mahalle sakinlerinin huzurunda söz veriyorum; 6 ay içinde tüm Akhisar´ın yol sorununu çözeceğiz.  Alt yapı sorunlarını da çözeceğiz, bu sorunlar artık konuşulmayacak. Vatandaşımız ulaşımını gönül ferahlığıyla yapacak. Bu sorun sona erdikten sonra artık ekonomik, kültürel ve spor faaliyetlerimize yoğunlaşabiliriz. Ama gittiğimiz her mahallede vatandaşlar yol sorunundan bahsedince bu konuyu önceliğimiz haline getirdik. Vatandaşımızın 2019 senesinde bozuk yollarda trafiğe çıkarak hayatını riske atmasına müsade etmem. Bozuk yollar sebebiyle evine ulaşamayan bir vatandaşımız varsa ben o gün evime gönül rahatlığıyla gidemem. Sizlerin de desteğiyle artık bu yolu biz yapacağız" ifadelerini kullandı

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ