DUTLULU´YA MİTİNG GİBİ KARŞILAMA

 DUTLULU´YA MİTİNG GİBİ KARŞILAMA

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Yatağan ve Sünnetçiler Mahallelerini ziyaret etti. Yüzlerce vatandaş Dutlulu´yu ayakta alkışladı.

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Yatağan ve Sünnetçiler Mahallelerini ziyaret etti. Yüzlerce vatandaş Dutlulu´yu ayakta alkışladı.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu´yu Yatağan ve Sünnetçiler´de yüzlerce kişi karşıladı. Karşılama adeta mitinge dönüştü. Davul ve zurna eşliğinde mahallelere giren Dutlulu´ya ilgi yoğundu. Havai fişeklerin atıldığı buluşmada mahalle sakinleri 31 Mart seçimlerinde Dutlulu´ya oy atacaklarına söz verdiler. CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu ve CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli´nin de katıldığı ziyarette konuşan Dutlulu, ?Akhisarlılar artık hak ettikleri hizmetlere bizim yönetimimizde kavuşacak? dedi.

Akhisar´ın kırsal mahallelerinden de kendisine büyük bir ilgi olduğunu söyleyen Besim Dutlulu, 31 Mart yerel seçimlerinde kırsal mahallelerden destek istediğini dile getirdi.

?Siyaset için değil Akhisar´a hizmet için geliyorum´ diyerek sözlerine başlayan Dutlulu, siyasi parti ayrımı yapmadan tüm Akhisar´ın Belediye Başkanı olacağına söz verdi. Görkemli karşılama için tüm mahalle sakinlerine teşekkür eden Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Bu akşam bizi yüzlerce kadını genci yaşlısı vatandaşımız, havai fişekler, davullar ve zurnalar eşliğinde o kadar coşkulu karşıladınız ki tüylerim diken diken oldu. Sizlerin desteğiyle daha yaşanabilir bir Akhisar´ı gerçekleştirebileceğimize inancım sonsuz. Bizim işimiz siyaset olmayacak, bizim işimiz hizmet olacak. Akhisar halkı çalışana destek verir. Biz çok çalışacağımıza söz veriyoruz. 1 Nisan´da Akhisar´da hep birlikte yeni bir yönetimi hayata geçireceğiz. Mart´ın sonu tüm Akhisarlılar için bahar olacak.?


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”