GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

GÜRAL´DAN AÇIKLAMA

 GÜRAL´DAN AÇIKLAMA

Akhisar Pazarcılarve Manavlar esnaf odası Başkanı Mustafa Güral 18 Ocakta yapılacak olan Manisa Ak Parti ile başkanlığı seçimlerin için açıklama yaptı.

Akhisar Pazarcılarve Manavlar esnaf odası Başkanı Mustafa Güral 18 Ocakta yapılacak olan Manisa Ak Parti ile başkanlığı seçimlerin için açıklama yaptı. Türkiye Pazarcılar federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Akhisar Pazarcılarve Manavlar esnaf odası Başkanı Mustafa Güral yaptığı açıklama şöyle dedi;

? Manisa Ak Parti İl Başkanlığı Görevine Atanan Akhisar Belediyemizin 3 Dönem 15 Yıl Başkanlığını Yapan 9 Yıl Boyunca Birlikte Çalıştığımız Kiymetli Başkanımızın 18 01 2021 Tarihinde Manisa Ak Parti İl Başkanlıgı Secimlerinde Aday Olan Salih Hızlıya Başarılar diler Yanında Olduğumu Belirtmek isterim.

Manisa ilimizde Bizleri Temsil Etmesi Bir Akhisarlı Vatandaş Olarak Kendisiyle Gurur Duyduğumu İfade ediyorum.

Değerli Akhisarlılar Kıymetli Pazarcı Esnaflarım Siyasi Parti Gözetmeksizin Akhisarda Doğmuş Akhisar Evladının Akhisar Dışında Bizleri Temsil Etmesi Bizleri Onurlandirmaktadır. 15 yıl Boyunca Akhisara Hizmet etmesi Başarılı İslerde Bulunması Akhisarımızda saymakla bitiremiyecegimiz  çok guzel hizmetleri Bulunan Eski Belediye  Başkanımızın Bugün Manisa Ak Parti İl Başkanlığı Sürecindede Herzaman Bizlerin Yaninda olduğunu Geçtiğimiz Süreçtede En iyi bilenlerde birisi olarak Yarınki Seçiminde Yanında Olacağımızın Akhisarlı Birinin Manisamızı Temsil Etmesinden Dolayı Herzaman Desteklediğmizi Buradan Duyurmak istedim. Tüm Akhisarlılar Olarak Akhisarlı Olan Salih Hızliya Destek Vereceğınden Hic bir Süphem Yoktur.

Manisa İl Baskanlığı surecinde Degerli Başkanimızın Kırkağaç Gördes Gölmarmara Soma Vb Gibi Pazaryerlerinde Yaşamış olduğumuz Büyuk sorunlarımızı Sonlandıran Geçiş Engellerini Kaldıran ve 7 Yıllık Sürecte Pazarcı esnaflarımıza Ve Akhisar Pazaryerlerine Bü?ük Emeginden Dolayı Büyük Başkanımız  Syn Salih HIZLI YA bu Vesileyle Teşekkür ederim.

Yarın Yapılacak Olan AK Parti İl Başkanlığı Secimlerinde Syn Salih HIZLI ya Başarılar Diler Ve Tüm Ak Partili Abilerime Kardeşlerime Dostlarimada Kongrenin Hayirlara Vesile olmasını Temenni Ederim.

Türkiye Pazarcılar Fedarasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Akhisar Manavlar Ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa GÜRAL.? Dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ