MİLLETİN ADAYLARI AKHİSAR´DA BULUŞTU

 MİLLETİN ADAYLARI AKHİSAR´DA BULUŞTU

Millet İttifakı´nın il ve ilçe belediye başkan adayları Akhisar´da düzenlenen toplantıda bir araya gelerek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için bilgi alışverişinde bulundu.

Millet İttifakı´nın il ve ilçe belediye başkan adayları Akhisar´da düzenlenen toplantıda bir araya gelerek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için bilgi alışverişinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin oluşturduğu Millet İttifakı, Akhisar´da gücüne güç katıyor. Akhisar ev sahipliğinde yapılan toplantıda Manisa´nın il ve ilçe belediye başkan adayları bir araya gelerek seçim stratejileri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Toplantıya CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekilleri Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen ile birlikte CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve 17 ilçenin CHP ve İyi Parti İlçe başkanları katıldı.

Fayton Otel Toplantı Salonu´nda düzenlenen buluşma saygı duruşu İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Toplantıya Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu´nun yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, Alaşehir Adayı Ahmet Öküzcüoğlu, Gölmarmara Adayı Birol Bak, Saruhanlı Adayı Zeki Bilgin, Sarıgöl Adayı Emrah Eroğlu, Turgutlu Adayı Çetin Akın, Ahmetli Adayı Mehmet Eryürek, Salihli Adayı Mazlum Nurlu, Soma Adayı Abdullah Saka, Kırkağaç Adayı Şerif Ozan İre, Demirci Adayı Haluk Şenyurt, Köprübaşı Adayı Fatih Taşlı, Kula Adayı Selim Aşkın, Selendi Adayı Yasin Dumlupınar, Şehzadeler Adayı İsa Özdemir ve Yunusemre Adayı Kürşat Mithat Özkan katıldı. Millet İttifakı Gördes Belediye Başkan Adayı Mesut Efe ve Ahmetli Belediye Başkan adayı Mehmet Eryürek sağlık sorunları nedeniyle toplantıya katılamadı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için stratejilerin değerlendirildiği toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Toplantıda konuşan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, ?Milletin İktidarını kurmak için hep birlikte çok çalışacağız? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ