? ÖNCELİKLİ HEDEF İYİ BİREYLER YETİŞTİRMEK?

? ÖNCELİKLİ HEDEF İYİ BİREYLER YETİŞTİRMEK?

Akhisarspor Kulübü Alt yapı antrenörü İrfan Gürmen sezonu değerlendirdi ve takımın hedeflerini anlattı.

Akhisarspor Kulübü Alt yapı antrenörü İrfan Gürmen sezonu değerlendirdi ve takımın hedeflerini anlattı.

U 18, U16 U15 sezon olarak bitti ve U18 birinci oldu, diyerek söze başlayan Gürmen,U16´da da final maçında averajla  kaybedip ikinci olduklarını belirtti. Gürmen;  ?U15 de şampiyon olduk.Gruplara gitti ve  gruplarda elendi. U14 Manisa´da 1. oldu. U 13´ün maçları devam ediyor son bi kaç maçı kaldı. Onlarda Manisa´da 2. Oldu. Ama daha net değil sonuçlara göre değişecek. U12 sezonu başladı.Şu an kayıpsız iki de iki olarak devam ediyor. U 11 de bu sene takım çıkmadı.Bayan takımları maçlarını oynadı.Onlarda iyi sonuçlar aldılar.? dedi. 4 antrenör çalıştıklarını ifade eden Gürmen, şu an sezonun bittiği için bireysel çalışmalara yöneldiğini söyledi. Önümüzdeki sezon için hazırlıklara başladıklarını söyleyerek yeni sezonla yeni alt kadro oluşturacaklarını söyledi.Gürmen; ?Yeni çocuklar seçeceğiz.Spor okulları eğitime başladı.Spor okullarından da sporcu seçiceğiz.?dedi. Seçmeler için şu an herhangi bir tarih belirlenmediğine dikkati çeken  Gürmeni, okulların çıkış saatlerine göre Meb ile birlikte hareket edeceklerini dile getirdi.

 Yazın ya da okullar açıldıktam sonra seçmeler yapmayı düşündüklerini söyleyen Gürmen; ?2005 ile  2011 doğumlu çocukları seçiyoruz.Spor okulu olarak öncelikli hedefimiz  iyi birey yetiştirmek. Sonra yetenekli olanları takımlara kazandırmak.Takım olarak 150-200 çocuğa ulaştık. Spor okulunda da mevcut kurslara devam eden katılım sayısı 40 50 civarındadır. Geçen yaz  150 200 civarındaydı.?dedi.

Artık yalnızca yazın değil yılın  her ayı belli ücret dahilinde çalıştıklarını belirtti. Gürmen; ? Hedefi olan takımız. Herzam hedefimiz Manisa ?da dereceye girmek.Mümkünse şampiyon olmak istiyoruz. Geçmişte iki defa Türkiye şampiyonasına katıldık. Niye aynı hedefler doğrultusunda çalışıyoruz.?dedi.

 Kulüp,Başkan ve  yönetime yardım ve desteklerinden ötürü teşekkür eden Gürmen,?Son olarak biz basketbolu önce çocuklara sevdirmeye çalışıyruz. Öncelikle de iyi birey olsun istiyoruz.Çocukların etkinlik yapacağı alanların azlğı sebebiyle,biz çocukları etkinliğe davet ediyoruz.Bizim öncelikli amacımız burda takıma sporcu seçmekten ziyaden Akhisar´a  faydalı nesil yetiştirmek,çocuğun sosyal çevresinin genişlemesi, kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak istiyoruz.Ama bunla birlikte tabi ki profesyonel kulübüz.Profesyonel takımız, profesyonel alt yapıya sahip olmak istiyoruz.?dedi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI