VATANDAŞA EN İYİ HİZMET İÇİN MASKİ SAHADA

 VATANDAŞA EN İYİ HİZMET İÇİN MASKİ SAHADA

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş Akhisar, Alaşehir ve Salihli ilçelerinde görevli endeks okuma personel ile birlikte saha çalışmalarını denetledi.

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş Akhisar, Alaşehir ve Salihli ilçelerinde görevli endeks okuma personel ile birlikte saha çalışmalarını denetledi. Vatandaşlar ile de görüşen Akbaş, ?Hemşerilerimizde daha kaliteli ve sorunsuz hizmet sunmak için personelimiz ile birlikte sürekli sahadayız? dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, abonelerin herhangi bir sorun yaşamaması amacıyla sahadaki incelemelerine devam ediyor. Daire Başkanı Talip Akbaş, dairede görev yapan sayaç endeks okuma personeli ile birlikte Akhisar, Alaşehir ve Salihli ilçelerinde incelemelerde bulundu. İlçelerde okuma işlemlerinin yapıldığı esnada saha çalışmalarını denetleyen Akbaş, ?Hemşerilerimizde daha kaliteli ve sorunsuz hizmet sunmak için personelimiz ile birlikte sürekli sahadayız. Personelimiz, hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştırma adına özverili bir şekilde çalışıyor. Gece gündüz, yaz kış demeden çaba gösteren tüm ekibimize teşekkür ediyorum? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ