?YOLLARIN KRALI DEĞİL KURALI VAR?

 ?YOLLARIN KRALI DEĞİL KURALI VAR?

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan; ?Bayramda sevinciniz acıya dönüşmesin.? diyerek araç sürücülerini uyardı.

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan; ?Bayramda sevinciniz acıya dönüşmesin.? diyerek araç sürücülerini uyardı.

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, Kurban bayramında yola çıkacak araç sahiplerine  uyarılarda bulunurken şöyle dedi; ?Şoför arkadaşlar bayram tatili için sevdiklerinize ulaşmak üzere yola çıkarken araçlarınızın bakımlarını yaptırın, yola çıktığınızda sürat yapmayın, emniyet kemerlerinizi mutlaka ama mutlaka takın. Çünkü emniyet kemeri her zaman sizleri korur. Şöyle baktığımız zaman trafik kazalarında  yılda hayatını kaybeden o kadar çok vatandaşımız var ki.  Yaralanmalar, sakat kalanlar var. Lütfen böyle acılar yaşamamak için dikkat edelim. Trafik kazalarını azaltmak bizim kendi elimizdedir. Trafik kurallarını ihmal etmediğimiz zaman varacağımız yere sadece geç varız.  ?dedi. 

Doğan, sözlerine şöyle devam etti; ? Çok değerli Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odasının değerli üyeleri ve Akhisarlı hemşerilerim, bu Kurban Bayramında sevinçli günlerimizi hüzünlüye çevirmemek için trafik kurallarına uygun hareket etmemiz gerekir.  Bu yazın sıcağında  zaten bunalımlı bir dönemlerden geçiyoruz,  onun için bu trafik kazaları ülkemizde bir katliam haline geldi.  Bu insan ve can kaybı, hele hele bu bayramlarda 2-3 kat artmaktadır.  Onun için  bu Kurban Bayramımızın ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  Ayrıca şunu söylemek istiyorum, özellikle  yolların ?Kralı olmaz yolların kuralı olur´,  Bu sevinçli bayramımızı  hüzüne çevirmemek trafiğe çıktığımız zaman  çok dikkatli davranmamız lazım. Tüm vatandaşlarımızın Kurban bayramını kutluyorum,  kazasız belasız cezasız geçirmesini Allahtan niyaz ediyorum hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.? diyerek sözlerini tamamladı.


Haber Kaynak : erhan çelik


SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ

BAKIRLIOĞLU; “TEMMUZDA ZAM ZATEN YASAL ZORUNLULUK”

ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK