ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR´DEN YAZ OKULU 2. KUR SPORTIF FAALİYETLERİ

 ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR´DEN YAZ OKULU 2. KUR SPORTIF FAALİYETLERİ

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen yaz okulu 1. kur dönemi 15 Temmuz itibari ile sona erecektir. 1. Kura katılarak başarı sağlayan tüm öğrencileri tebrik edilerek kutlandı.

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen yaz okulu 1.  kur dönemi  15 Temmuz itibari ile sona erecektir.  1. Kura  katılarak başarı sağlayan tüm öğrencileri tebrik edilerek kutlandı.

Bu çalışmanın sonucunda; Satrançtan basketbola,  Futsal dan voleybola, masa tenisinden oryantiringe  kadar çeşitli branşlarda pek çok öğrenci bir ay boyunca eğlenceli ve güzel vakit geçirerek spor yapma imkanı buldu.

Farklı branşlarda çalışmalara katılan bu öğrenciler için Zeynep Gülin Öngör MTAL Akıllı Spor ve Konferans Salonunda bir tören düzenlendi. Bu törende faaliyetlerde başarı gösteren sporculara  sertifikaları Zeynep Gülin Öngör MTAL Spor Kulübü Başkanı Nazan Bahar tarafından verildi.

                Yapılan törende Kulüp Başkanı Nazan Bahar katılım sağlayan bütün sporculara ve ailelerine teşekkür etti.

 

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Kulübü Yaz Okulu 2. Kur  başlangıç tarihi 16 Temmuz - 12 Ağustos arası olup bütün öğrencileri spor yapmaya davet etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK