15 Temmuz Şehitleri Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlandı

15 Temmuz Şehitleri Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlandı

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Akhisarlı vatandaşlar Yeni Gülruh Camii önünde toplandı.

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Akhisarlı vatandaşlar Yeni Gülruh Camii önünde toplandı. Akisar Ülkü Okulu bahçesinde  Beden Öğretmeni Himmet Kozbay  ve İlçe Spor Müdürlüğü personelinin ve öğrencilerin katıldığı bisiklet turu da yapıldı. Okul bakçesinde toplanan öğretciler Akzisar İlçe Emniyet müdürlüğü Trafik ekipleri ve zabıta ekipleri eşliğinde Ülkü okulu bakçesinden hareketden hareket ederek  Zeytinliova yolu üzerinden lise ışıklarından 44 sokak geçti. 44 Sokak Gazi okulu Paşa Mahallesi  50 sokak (Tahtakale) İşbankası Yeni Camii önünde bekleyen Akhisar halkına ulaştı. Buradan katılan  15 Temmuz Demeokrasi nöbetine katılan Akhisarlılar İtfaiye önüü Altıeylül kavşağında yeni Belediye önüne ellerinde Türk bayrakları ile Milli Egemenlik Meydanına ulaştı.

Kaymakam Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Jandarma İlçe Komutanı Binbaşı Mete Demir, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kurulu temsilcileri ve vatandaşların  katılımı ile Akhisar Milli Egemenlik Meydanına ulaşıldıktan sonra ilk olarak Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ve Pekmezci mh. İmam Hatibi Samed Acar´ın gerçekleştirdiği Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başkladı. Şehitler Köprüsünde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın konuşması canlı olarak alanda izlendi. Yaşar Boncuk´un  Dua şiirinin dinlenmesi, İmam Hatip Lise Öğrencisi Yusuf Tarhan´ın yorumuyla ?Yok mu Bu Uğursuz Gecenin Sabahı?? adlı şiirin okunması ile devam eden programda günün  önem ve anlamına Akhisar İlçe Kaymakamı Kaan Peker konuşma yaptı. Kaymakam Kaan Peker´in konuşması,  Zeynep Gülin Öngör Lisesinden Asya Binici´nin yorumuyla ?15 Temmuz? şiiri, Çağlak Anadolu Lisesi Öğrencisi Ceren Ertekin tarafından okunan ?Ecdada Mektup? şiiri, Hilaliye Kur´an kursu öğreticilerinden Serdar Öz ve Yakup Açıkgöz tarafından Sala okunması,  Akhisar  İlçe Müftüsü Yusuf Eviş´in duası  devam eden  program sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

DAMAT VE GELİN DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Gece düğünden dönen bir aile gelin ve Damat ile birlikte 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli meydanı olaark toplanılam Cumhuriyet meydanına geldi. Milli Egemenlik meydanına gelen Damat Eren Yeşiloğlu ile gelin Hatice Kübra Yeşiloğlu Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı Tebrik etti. Belediye Başkanı Salih Hızlı gelinin babası Kütahya Dumlupınar eski belediye başkanı Derviş Kavak´a da hoşgeldiniz diyerek memnuniyetini dile getirdi.


Haber Kaynak : erhan çelik


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ