GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI

19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI

Akhisar´da 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı törenleri sabah saat 09.30´da Milli Egemenlik Meydanında Atatürk anıtına çelenk konması saygı duruşu ve Belediye bandosu eşliğinde İstiklal marşı okundu.

Akhisar´da 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı törenleri sabah saat 09.30´da Milli Egemenlik Meydanında Atatürk anıtına çelenk konması saygı duruşu ve Belediye bandosu eşliğinde İstiklal marşı okundu.

 Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe teşkilat Başkanı Av. İsmail Fikirli, Kadın Kolları ve İlçe yönetimi, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Av. Gülhan Bakırlıoğlu ve yönetimi üyeleri Atatürk Anıtına çelenk koydular. Milli Egemenlik meydanındaki kutlamadan sonra 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Akhisar Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Okul bahçesinde saat 10:00´da başladı. Sunuculuğunu Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi baş Müdür Yardımcısı Tülay Oktay ve Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Ufuk Önal´ın yaptığı programın Saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.Günün anlam ve önemini belirten konuşmadan sonra Akhisar Halk Eğitim Merkezi Antrenör Samet Gögen´in hazırladığı Üsküp oyunları gösterilerinden sonra Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi öğrencilerinin okuduğu şiirler ile devam eden program Akhisar Belediyespor Güreş takımı gösterileri, Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi öğrencileri halat çekme yarışmalarından sonra Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi öğrencileri Fevzi Keskinoğlu Anadolu lisesi Müzik öğretmeni Mustafa Kılınç yönetiminde "Vatan Marşı, Atam ve Gençlik Marşları"nı söylediler.Halat çekmede birinci  olan takıma Akhisar Kaymakamı Kaan Peker´in madalyalarını vermesinden sonra kutlama sona erdi. Törenin bitmesiyle 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik Spor Bayramında görev alan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü, Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Müdür ve  öğretmenleri tebrik ettiler. 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı törenlerine Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutan Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, İlçe Jandarma Komutanı Jan.Yüzbaşı Hakan Gezgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, Muharip Gaziler Derneği, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ