1970 AKİGO TARAFTARLAR DERNEĞİ CEM KAVÇAK İÇİN VEDA YEMEĞİ VERDİ

1970 AKİGO TARAFTARLAR DERNEĞİ CEM KAVÇAK İÇİN VEDA YEMEĞİ VERDİ

1970 Ekigo Taraftarlar Derneği geçtiğimiz sezon ligin son 13 Haftasında Akhisarspor´un başında görev yapan, yeni sezonda 68 Aksaray Belediyespor teknik direktörlüğüne yapacak olan Cem Kavçak için veda yemeği düzenledi.

1970 Ekigo Taraftarlar Derneği geçtiğimiz sezon  ligin son 13 Haftasında Akhisarspor´un başında görev yapan, yeni sezonda 68 Aksaray Belediyespor teknik direktörlüğüne yapacak olan  Cem Kavçak için veda yemeği düzenledi.

                Garnizon ve Hava Meydan Komutanı Hava İstihkam Albay  Mehmet Şahin, 1970 Akigo Taraftarlar Derneği Başkanı Cumhur Özkaynak, ve dernek  yönetim kurulu ve bazı  üyelerin katıldığı veda yemeğine  Cem Kavçak yardımcıları  Akhisarspor´da futbol oynamış Özgür Polat ve Özkan Keskinkale ile birlikte katıldılar.

                1970 Akigo Taraftarlar Derneği başkanı Cumhur Özkaynak, ?Akhisar´ımızın evladı ve zor şartlarda görev yapan Cem Kavçak kardeşimizin  Aksarayspor ile anlaşması ve Akhisar´dan ayrılması için bir vefa örneği olarak birlikte olduk. Cem Kavçak ve yardımcıları Özgür Polat ve Özkan Keskinkale´ye  başarılar diliyoruz.? Dedi.  Duygulu anlar yaşayan Cem Kavçak, ?Akhisar´dan ayrılırken, yeni sezonda süper ligden düşen Akhisarspor´un 1. Ligde mücadelesinde  tekrar süper lige çıkması için duacıyım.  Beni bağrına basan, yıllar önce formasını şerefle taşıdığım  Akhisarspor camiasına ve taraftarlarına şükran borçluyum. Özellikle 1970 Akigo Taraftarlar Derneğinin, bana ve yardımcılarım Özgür ve Özkan için bir araya getirmelerini hiçbir zaman unutmayacağım. Akhisarlılar ve tüm futbolseverler her zaman  kalbimde olacaktır.? Dedi. 


Haber Kaynak : erhan çelik


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU