2 NİSAN OTİZM GÜNÜNDE PASTA KESTİLER

2 NİSAN OTİZM GÜNÜNDE PASTA KESTİLER

TEMA Vakfı Akhisar gönüllü ekibi, Gölet Alanı içindeki Sevgi Çocukları Down Cafe´de 2 Nisan Otizm Farkındalık günü nedeniyle, öğrenciler ile birlikte saksılara çiçek fidelerini toprakla buluşturarak farkındalık yarattılar.

TEMA Vakfı Akhisar gönüllü ekibi, Gölet Alanı içindeki Sevgi Çocukları Down Cafe´de 2 Nisan Otizm Farkındalık günü nedeniyle, öğrenciler ile birlikte saksılara çiçek fidelerini toprakla buluşturarak farkındalık yarattılar. 2 Nisan Otizm Farkındalık gününde Down Cafe´ye, gelen TEMA Vakfı Akhisar gönüllü ekip ve aileleri Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Başkanı Semih Gürmen, öğretmenler ve öğrenciler karşıladı.

Akhisar TEMA Vakfı gönüllüleri;" Bugün günlerden Otizm Farkındalık günü 2 Nisan, tüm dünyada otizm konusunda farkındalık yaratarak otizmden kaynaklanan sorunlara çözümler yaratmak amacıyla, 2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ?Dünya Otizm Farkındalık Günü? olarak ilan edildi. Her yıl, ?Otizm Farkındalık Ayı" olan Nisan ayı boyunca dünya genelinde otizmin sorunlarını ve çözümleri konuşuluyor, araştırmaların teşvik edilmesi ve erken teşhisle tedavinin yaygınlaştırılması hedeflenmektedir. Her çocuk özeldir ve biz bugün özel çocuklarımızın elleriyle çiçeklerimizi toprakla buluşturduk. TEMA Vakfı Akhisar ekibimizle Sevgi Çocukları özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi idareci, öğretmen ve Sevgili öğrencilerimizle, Kıymetli anneleriyle birlikteydik. Bu mübarek kandil gününde edilen tüm duaların kabul olması ve tüm çocuklarımızın mutlu olmasını diliyoruz. Zeytin diyarımızda TEMA ile umut yeşertiyoruz" dediler.

ÇOCUKLARLA SAKSILARA ÇİÇEK FİDANI DİKTİLER

TEMA Vakfı Akhisar ekibi, 21 Mart Down Sendromu dünya farkındalık günü kapsamında, Akhisar TEMA Vakfı gönüllüleri Aslı Şanlı Sayar, Seçil Köroğlu Topaloğlu, Zahide Yıldız Ceyda Yıkmaz´dan oluşan TEMA ekibi, Sevgi Çocukları Derneği öğrencileriyle çiçekleri saksılara diktiler.

ÖĞRENCİLER İLE PASTA KESTİLER

Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Başkanı Semih Gürmen ve öğretmenler hazırladığı 2 Nisan Otizm gününde, Akhisar TEMA Vakfı gönüllüleri, Zeynep Gülin Öngör Meslek ve Teknik Lisesi Çocuk Gelişim Özel Eğitim öğrencileri, öğrenciler ve aileleriyle birlikte pasta kestiler


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ