38 YILLIK ÖZLEM VE BÜYÜK BULUŞMA

38 YILLIK ÖZLEM VE BÜYÜK BULUŞMA

Akhisar Lisesi 1981 yılı 3 Edebiyat G sınıfından Nesrin (Saka) Kocacık´ın okul arkadaşlarına sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile organize olarak 38 yıl sonra büyük bir özlem ve sevgi ile buluştular.

Akhisar Lisesi 1981 yılı 3 Edebiyat G sınıfından Nesrin (Saka) Kocacık´ın okul arkadaşlarına sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile organize olarak 38 yıl sonra büyük bir özlem ve sevgi ile buluştular. İzmir, Muğla, Balıkesir, Manisa ve ilçelerinden gelen yaklaşık 60 kişilik Akhisar Lisesi 1981 yılı mezunları 16 Haziran 2019 pazar günü saat 14.00 da Kayalıoğlu´nda Ege Tenis akademisi tesislerinde buluştular. Bu özel ve anlamlı günde buluşmaya tarih öğretmeni Alaattin Canlı ve Edebiyat Öğretmenleri Bedreddin Yüksel Yalçınkaya ve Nalan Yalçınkaya çifti de katılarak öğrencilerini bu güzel günde yalnız bırakmayarak onurlandırdılar. Yenilen yemeğin ardından duygu dolu anlarını paylaştılar. Çekildikleri fotoğraflarla da günü hatıra albümlerine ekleyip ölümsüzleştirdiler. Bu buluşmayı geleneksel hale getirmeye karar vererek her yıl Haziran ayının ikinci haftası buluşmayı kararlaştırdılar. Tarihi buluşma iyi dilek ve temennilerle sona erdi


Haber Kaynak : haber merkezi

SAİTKONUK
12.03.2022 23:39:22
TEŞEKKÜRLER NESRİN SAKA VE LEVENT KARA YILLAR SONRA BU MUHTEŞEM BULUŞMAYI ORGANİZE ETTİĞİNİZ İÇİN.İNŞALLAH DAHA NİCE YILLARA OLSUN.


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”