52 yıllık Esnaf Mert Züccaciye gelenegi Bozmadı

52  yıllık  Esnaf Mert Züccaciye gelenegi Bozmadı

Akhisar Merkez Çarşı esnaflarında olan ve geleneğini bozmayan 52 yıllık züccaciyeci iş adamı Tahsin Yorgun, Merkez çarşı esnafı ve Akhisar halkına iftar verdi.

Akhisar Merkez Çarşı esnaflarında olan ve geleneğini bozmayan  52  yıllık züccaciyeci iş adamı Tahsin Yorgun, Merkez çarşı esnafı ve Akhisar halkına iftar verdi.

Her yıl Ramazan Ay´ı içerisinde iftar vermeyi gelenek haline getiren Yorgun ailesi bu ramazanda Merkez Çarşıda bulunan Demo Köfte´de iftar verdi. İş adamı Tahsin Yorgun, kızı Gül ve oğlu Mert Yorgun ile birlikte iftara karılanları karşıladılar.

 Merkez çarşıda bulunan Demo Köftede  iftar veren İş adamı Yorgun Ailesinin  yemeğine merkez çarşı esnafının ve halkın katılmasından çok mutlu olduğunu söyleyen İş adamı Tahsin Yorgun ? Mübarek Ramazan ayı içersinde merkez çarşıda bulunan Demo keöftede  bu yılda yine şu mübarek Ramazan ay´ında birlik ve beraberlik içerisinde Yorgun ailesi olarak hem esnafımız hemde Halkımız ile birlikte bir iftar yemegi düzenledik. İftarımıza katılan esnaf arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Allaha Şükür  bu birlik ve beraberlik iftarımızı gelenek haline getirerek her yıl  yapıyoruz, Nasip olursada devam edeceğiz. Allah kabul etsin? dedi Ezanların okunması ve topun paylaması ile açılan oruçlar yapılan iftardan sonra  okunan  yemek duası ile son buldu. İftara katılanlar Yorgun ailesi fertlerine teşekkür ederek hayırlarının kabul olması dileklerinde bulundular.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM