ADANA B.BELEDİYE BAŞKANI AKHİSAR´DA

ADANA B.BELEDİYE BAŞKANI AKHİSAR´DA

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Akhisar´da cenaze namazına katılmak üzere Akhisar´a geldi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Akhisar´da cenaze namazına katılmak üzere Akhisar´a geldi. Yaklaşık olarak 15 yıldır Adana Büyükşehir Belediyesinde görevli olan evli ve 48 yaşındaki Amir Sarı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi nedeni ile cenazeye katılmak üzere  Akhisar´a gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Namal ve yönetimini de ziyaret etti. Sözlü, MHP Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Namal´dan Akhisar hakkında bilgiler aldı.

 MHP İlçe Teşkilatı ile birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı´nda şube müdürlüğünde görevli iken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Amir Sarı´nın cenazesine katılmak üzere Emetli camisine gittiler.

Adana Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı´nda şube müdürlüğünde  görevli Amir Sarı, 06 Aralık 2018 günü Akhisar Emetli camisinde kılınan ikindi namazına müteakip son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Adana Büyükşehir Belediye Hüseyin Sözlü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü  Sezgin Gazi,  partililer, ailesi, sevenleri ve yakınları katıldı. Cenaze namazından sonra dualar ile yeni mezarlıkta defin edildi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ