KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

AFEM GSK´DA BELGE TÖRENİ

AFEM GSK´DA BELGE TÖRENİ

Akhisar Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, 2017 yılı etkinlikleri kapsamında açmış olduğu kurslara katılan öğrencilerine belge töreni düzenledi.

Akhisar Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, 2017 yılı etkinlikleri kapsamında açmış olduğu kurslara katılan öğrencilerine belge töreni düzenledi.

AFEM GSK, Cafe Mobilde düzenlediği iftar yemeğinde kulüp dansçıları ve aileleriyle bir araya geldi. Sene içerisinde düzenlemiş oldukları kurslara ve organizasyonlara katılan genç ve yetişkin grubu dansçılarına belgelerini takdim etti.

AFEM GSK Başkanı Samet Gögen yaptığı konuşmasında, iftar yemeği ve belge törenine katılan dansçılarına ve ailelerine teşekkür ederken; ?Bizimle sene başından bu yana kültürümüze hizmet etmek için çaba sarf eden siz değerli öğrencilerimize emeklerinizden dolayı teşekkür ederim. İyisiyle, kötüsüyle güzel bir yılı daha geride bıraktık. Yaklaşık 170 dansçımızla birlikte Akhisar Belediyesi Dev Öğrenci Amfi Tiyatroda düzenlemiş olduğumuz sene sonu ?Şeyh İsa ile Huzura Yolculuk´ temalı gösterimizi de anlımızın akıyla atlattığımızı düşünüyorum. Her şey sizlerin ve küçük gruplarımızın gayretleriyle gerçekleşti. Bundan sonraki süreçte de birçok projeyle Akhisar´da faaliyetlerimize devam edeceğiz. İlk hedefimiz 15 Temmuzda Akhisar´da Uluslararası Folklor Festivali düzenlemek. Daha önceden birincisini gerçekleştirmiştik şimdi de ikincisini düzenlemek istiyoruz. Eğer yerel idarecilerimiz bu konuda bizlere destek verirse Akhisar´a yurt dışından Halk Oyunları gruplarını getirerek güzel bir festival gerçekleştirmek istiyoruz. Bizler önümüzdeki yıl için güzel planlarımızı şimdiden faaliyete geçirdik. Siz değerli dansçılarımızla ve aramıza yeni katılacak üyelerimizle seneye bambaşka bir projeyle AFEM GSK geleneğini devam ettireceğiz. Sizlerin de kültürümüze ve kulübümüze sahip çıkacağınıza olan inancımla tekrardan hepinize teşekkür ederim.? Dedi.

AFEM GSK Başkanı Samet Gögen yaptığı konuşmasının ardından, Kulüp Antrenörlerinden Dilha Bekleemir ile birlikte genç ve yetişkin grubu dansçılarına belgelerini takdim etti. Sonrasında ise tüm dansçılarla birlikte toplu fotoğraf çekinildi.


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI