KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

AFEM GSK´DAN İFTAR VE BELGE TÖRENİ

AFEM GSK´DAN İFTAR VE BELGE TÖRENİ

Akhisar Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü dansçıları düzenlenen iftar yemeğinde kurs bitirme belgelerini aldılar.

Akhisar Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü dansçıları düzenlenen iftar yemeğinde kurs bitirme belgelerini aldılar.

Her yıl yüzlerce kişiye verdikleri Halk Oyunları eğitimiyle 7´den 70´e her yaş grubunda öğrencileri bulunan AFEM GSK, Ramez Cafe´de düzenlenen iftar yemeğinde kursiyerleriyle bir araya geldi.

İftar yemeğinin ardından katılanlara hitap eden kulüp başkanı Samet Gögen; ?Katılan, katılamayan tüm kursiyerlerimize teşekkür ederim. Bir yıl boyunca sabırlı ve hırslı bir şekilde durmadan çalıştık. Şükürler olsun ki bu yılı da başarılı ve verimli bir şekilde atlattık. Sizlerin güzel emekleri sayesinde yine iyi bir gösteri gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Seneye daha farklı ve daha da güzel projelerle bizleri takip edenlerin karşısına çıkmak için şimdiden çalışmalarımıza başladık. Bu yıl yağmur-çamur demeden, soğukta ve sıcakta durmadan çalışmalarımıza katılarak sahnedeki yerini alan ve bu gece buraya katılan veya katılamayan tüm öğrencilerime tekrardan teşekkür ederim. Bize kurs açmamız için destek olan, Halk Eğitim Merkezimize, Gençlik Merkezimize ve Ülkü Ortaokulu Kurumu Müdürlüğüne sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Seneye hem sizlerle hem de yeni kursiyerlerimizle çok daha büyük projelere imza atacağız.? Dedi.

Konuşmanın ardından AFEM GSK Başkanı ve Antrenörü olan Samet Gögen ile Kulüp Antrenörlerinden Tuğçe Batıhan kursiyerlerin belgelerini takdim ettiler. Belge törenin ardından da kursiyerler Samet Gögen´e aldıkları hediyeyi verdiler.

Yaz kursları için taleplerde bulunan vatandaşlara sosyal medyadan AFEM GSK´nın sayfalarını takip etmeleri ve yapılacak duyuruların ardından kursların açılacağı bildirildi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI