AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI TANITILDI

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI  TANITILDI

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısı Akhisar Belediye Meclis salonunda yapıldı

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısı Akhisar Belediye Meclis salonunda yapıldı
Adalet ve Kalkınma Partisi Manisa İl Başkanlığı tarafından 24 Haziran´da birlikte yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ile 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi milletvekili aday adayları için tanıtım toplantısı düzenledi.

Akhisar Belediyesi meclis toplantı salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Akhisar ilçe başkanı İbrahim Sayın, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, milletvekili aday adayları, AK Parti ilçe gençlik kolları, AK Parti İlçe kadın kolları ve partililer katıldı.Toplantı Ak Parti Akhisar ilçe Başkanı İbrahim Sayın´ın konuşması ile başladı. Sayın konuşmasında şöyle dedi, Sayın belediye başkanım, meclis üyelerim ve Milletvekili aday adaylarım, mahalle temsilcilerim kadın kollarımız gençlik kollarımız, hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin bildiği gibi siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. 4 yılda 5 yılda milletvekilleri yenilenir partiler yenilenir tekrardan ivme kazanaraktan yolun devam edilir.Bizim Ak partimizin felsefesi her zaman zamanında seçimdir ancak bu defa genel başkanımız Cumhurbaşkanımız büyük liderimiz seçimleri erken yapma zorunluğu  duydu. Çoğumuz hazır değildik  en ihtimal erken seçim olursa Ekim Kasım diyorduk ancak böyle oldu. Ben bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum? dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın´ın  konuşmasından sonra Ak Partiden Manisa Milletvekilliği için  Milletvekili Aday Adayları Orhan Karabal, Zekariya Kaya, Ömür Türkmenoğlu, Özden Aypar, Serhat Çağ, Şerif Yılmaz, Şenol Ürgüp, Recep Çımat, Nevzat Büküm, Özen Kıyak, Ali Çipiloğlu, Mehmet Çandan, İsmail Çorumoğlu,Hasan Ergene, Ergün Karaoğlu, Mahir Sevinç, Rukiye Yaver, Ahmet Salih Kuru, Remzi Şekerci, Ömer Aker, Şemsettin Şahin, Hasip Tashan, Serhat Orhan, Mustafa Sancar Türkmen, Hüsnü Aslan, Fisun Kumbaracı, Savaş Çelebi, İhsan Mayda, Mehmet Halis Orhan tek tek kendilerini tanıttılar.

 

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ