AK Parti Manisa Milletvekili Uğur aydemir, Akhisarlı pazarcı esnafını ziyaret etti

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur aydemir, Akhisarlı pazarcı esnafını ziyaret etti

AK Parti Manisa Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Manisa 2.sıra Milletvekili Adayı Uğur Aydemir ile beraberindeki Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akhisar´da Çarşamba pazarı

AK Parti Manisa Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Manisa 2.sıra Milletvekili Adayı Uğur Aydemir ile beraberindeki Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akhisar´da Çarşamba pazarı esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Akhisar AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanımız Salih Hızlı ile birlikte Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve teşkilat mensupları ile ilçe binasında bir araya gelerek programları istişare etti. Aydemir yaptığı açıklamada, ?Aşk ile çalışan yorulmaz. Biz bu millete sevdalıyız. Akhisar ilçemizde Çarşamba pazarında ziyaret ettiğimiz esnaflarımız Türkiye´nin kalkınmasının süratlenip şahlanması için AK Parti ile yola devam diyor? dedi.

Pazarcı esnafları ve vatandaşların büyük sevgi ve ilgileri ile karşılanan Milletvekili Uğur aydemir, Pazaryerindeki esnaflarla ve Pazar alışverişinde bulunan vatandaşlara buluşarak destek istedi. Aydemir, ?Seçim ziyaretlerimiz kapsamında pazarcı esnaflarımızla kucaklaşmak, sorunlarını dinlemek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Biz  halkın içinden biriyiz. Her karşılaştığımız esnaf  ve alışverişe gelen vatandaşlarımız, kardeşlerimiz bizi bağrına bastı, bundan mutluluk duyduk´´ dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ