AK PARTİ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

AK PARTİ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Füzün ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Manisa İl Kongresi için bir araya gelen Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çınarlı´yı akabinde Cam ve Metal Sanayi, Pegasolift İstif Makinaları A.Ş. gibi şirketleri bünyesinde bulunduran Fatinoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı H. Nesimi Fatinoğlu´nu makamlarında ziyaret etmişlerdi. İlçemizin sanayi üretimi ve sıkıntıları üzerine hasbihal edilen görüşmelerin ardından Ak Parti İlçe Teşkilatının üçüncü adresi Akhisar İlçe Müftülüğü oldu.
Mahmut Sami Türkmenoğlu´nu makamında ziyaret eden İlçe Başkanı Fatih Füzün ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kokaz ilçemizde gerçekleştirilecek yeni projeler üzerine konuştu. Füzün tarafından yapılan açıklamada ?Şehrimize çok yakında güzel haberlerimiz var.? ifadeleri yer alırken Türkmenoğlu ziyaretten duyduğu hoşnutluğu dile getirdi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSAR AVCILAR DERNEĞİ’NDEN KURŞUN ATIŞI ETKİNLİĞİ

EKONOMİST İSLAM MEMİŞ AKHİSARLILARLA BULUŞACAK

BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU GAZETEMİZE KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

YENİ DÖNEMİN İLK MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İLÇE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

AKHİSAR’DA YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI