Ak Parti´de Bayramlaşma Geleneği Devam Ediyor !

Ak Parti´de Bayramlaşma Geleneği Devam Ediyor !

Akhisar Ak Parti İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı nedeni ile ilçe lokalinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe teşkilatında bayramın birinci günü saat 14.30´da ilçe lokalinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Akhisar Ak Parti İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı nedeni ile ilçe lokalinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe teşkilatında bayramın birinci günü saat 14.30´da ilçe lokalinde bayramlaşma programı düzenlendi. AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen´in yanı sıra Belediye Başkanı Salih hızlı, İlçe Teşkilat Başkanı İ.Hakkı Şenyiğit ve partililer katıldı.

Bayramlaşması sonrası sözlerine başlayan İ. Hakkı Şenyiğit:? Huzurunuzda kurucu genel başkanımız, cumhurbaşkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. İnşallah teşkilatımız önümüzdeki süreçte bir seçim sürecine girecek. İnşallah hayırlı olmasını diliyorum ve Ramazan bayramınızı kutlayarak sözü Belediye Başkanımız Salih Hızlıya vermek istiyorum.? ifadelerini belirtti.

Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Başkanı İ.Hakkı Şenyiğit´den sonra söz alan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı:? Öncelikle herkesi en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Hepbirlikte Ramazan ayını bitirdik. Bizler burada güzel bir ortamda bayramı kutluyoruz ama tüm İslam Aleminde aynı güzellikte bayram kutlamaları söz konusu değil. Tabi Müslümanlar hepbirlikte birbirlerine emanet insanlardır dolayısıyla onlarında güzel bayram geçirmeleri bizlerin sorumluluğumuzdadır ve Türk Milletinin temel karakteri de onlara vaziyet etmektir, onları bünyesine almaktır. Hergün yeni bir sıkıntıyla karşı karşıyayız fakat Allah yeni başlayanlarla yan yanadır ve biz hergün yeniden başlıyoruz ve sadece Türkiye Türkiyeden ibaret değil. Byarmalar bizler için dirilme zamanıdır inşallah böyle bir bayram gününde medeniyetimiz için tekrar ayağa kalkarız. Başta şehit aileleri olmak üzere bütün Müslümanların bayramlarını  tebrik ediyorum.  ? şeklinde konuşarak sözü Ak Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen´e aktardı.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´dan sonra söz alarak programın kapanışını yapan Manisa Milletvekili İsmail Bilen:? Benden büyüklerin kardeşi olarak, küçüklerin ise abisi olarak bende hepinizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Allah bizlere tekrar yeniden başka bayramlarda da sağlıklı ve huzurlu biçimde biraraya gelmeyi nasip etsin. Makamlar gelip geçicidir. Birisi bana canı gönülden abi diyorsa ben kendimi o evden kabul ediyorum, birgün görevlerimiz son bulacak başbaşa kalıcaz o zaman da inşallah Allah bize Ali kardeşim, Salih kardeşim, İsmail kardeşim vardı. Öyle yere gitmiştik, şurda bayramlaşmıştık, burda toplantı yapmıştık, demeyi nasip eder. Allaha hamdolsun hastanelerin önünden geçiyoruz okulların önünden geçiyoruz iftihar ediyorum. Çünkü onların yapımında hepimizin katkısı var. Öncelikler şunu belirteyim; diğer milletvekili arkadaşlarımızın hepsi diğer ilçelerde, ben onlardan sizlere selam da getirdim. Bugün bu bayram nöbet bize geldi burayı dolaşıyoruz. Daha önceden Akhisara 2 kere gelmiştim inşallah bunlar son da olmayacak ben tekrardan herkesin bayramlarını tebrik ediyorum sağlıcakla kalın? dedi.


Haber Kaynak : semih gürmen


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ