AK PARTİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

AK PARTİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

AYDEMİR “HAYDİ AKHİSAR EL ELE”

Adalet ve Kalkınma Partisi Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı ve yönetimi, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

26 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00’da Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı tarafından Balkan Sofrası restoranda gerçekleştirilen organizasyon, sohbet havası içerisinde geçerken kahvaltı sonrası Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Düzenlenen etkinliğe katılım gösterenler arasında Ak Parti Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Mert Şenay ve Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.

Program Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün’ün basın bayramına yönelik kutlama mesajları ile başladı.

Milletvekili Aydemir konuşmasında “24 Temmuz sansürün kaldırılması, Gazeteciler ve Basın Günü olması nedeniyle biz o gün sizlerle bir araya gelemedik ama bugün haftanın ilk iş günü sizlerle kahvaltıda birlikte olmak istedik. Sağ olsun ilçe başkanımız bugünü değerlendirdi. Fatih Başkanım yaz, kış, yağmur, çamur demeden her gün basındaki arkadaşlarımız sahada görevi başında dedi. Onlarla bir araya gelip hoş sohbet edelim, bir de günlerini hep birlikte kutlayalım, teklifini sundu ve gerçekleştirdik. Basın bayramınız kutlu olsun.” ifadeleri yer aldı.

Milletvekili Aydemir’in konuşmasını tamamlamasının ardından sözü Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün devraldı. Füzün konuşmasında “Allah razı olsun hepinizden. Akhisar’da hep beraber çalışıyoruz. İlçemizde yapılması gereken ne varsa sizler bizlere önderlik yapıyorsunuz. Eksiklerimizi söylüyorsunuz. Biz sizlerden memnunuz. Siz de bizden memnun olduğunuz sürece hiç sıkıntı yok. Gününüzü tekrar kutluyoruz.” dedi.

Kahvaltı programının tamamlanmasının ardından yerel basın mensupları kamuoyunun merak ettiği, gündeminde yer alan soruları Milletvekili Aydemir ve İlçe Başkanı Füzün’e iletti. Soru cevap şeklinde ilerleyen toplantıda; Ülkemizdeki savunma sanayi alanında yapılan çalışmalardan ‘Destan yazıyoruz’ diyerek konuşan Aydemir kendi üretimimiz İHA’larımızla, SİHA’larımızla, tanklarımızla, uçaklarımızla ve tüfeklerimizde dünyada savunma sanayinde ilk 3 içerisinde yer alıyoruz, dedi. Akabinde sağlık alanına da değinen Aydemir ‘5 yıldızlı otel konforunda’ diyerek belirttiği hastanelerimiz üzerine konuşurken yakında ilçemizde eski sigara fabrikası alanında 100 dönümlük arazi üzerine yapılması planlanan ve proje çiziminin tamamlandığını bildiğimiz yeni devlet hastanesi projesinden bahsetti. Zengin-fakir, genç-yaşlı denmeksizin her kesimden insana, her yaş grubundan kişinin titizlikle tedavi edildiğinin altını çizerek geçmiş dönemde mali müşavir olarak çalışma hayatındayken yaşadığı vizite sorunu ve sağlık karnesinde yaşanan sorunlardan bahsetti.

Muhabirlerden gelen ilçemize 4 yıllık üniversite kazandırılması sorusu üzerine Aydemir, vatandaşlara el ele verelim, birlik olup üniversiteyi Akhisar’a kazandıralım çağrısında bulundu. Bu hususta Akhisar protokolüne ve tüm vatandaşlara görev düştüğünü ifade edip yer konusunda eski Tekel Fabrikası bölgesinden üniversite kurulması için devletimizin alan tahsis ettiğine, Akhisarlılar olarak tıpkı diğer Manisa ilçeleri gibi ilçe protokolü ve vatandaşların katkılarıyla üniversitenin açılabileceğini ifade etti. Öte yandan 4 yıllık fakülte açılması hususunda Manisa’nın tüm ilçeleri arasında ilk adımın Akhisar tarafından atıldığını ama halen sonuca kavuşma konusunda sorunlar yaşandığı da belirtildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in değindiği diğer konu başlıklarında ise; Çamönü(Karasonya) Barajı projesi, Hükümet Konağı yeni hizmet binası Projesi, Organize Sanayi Bölgesi(OSB) genişletme projelerinin fiilen devam ettiğine ve Zeytinliova-Akhisar arası ulaşımı sağlayan yolunda en geç Eylül ayında trafiğe açılacağının sinyalini verdi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

“GELECEĞİMİZE DAİR MÜCADELEMİZ” PROJESİ