Ak Parti Kütahya Milletvekili Erenler Akhisar’daydı

Ak Parti Kütahya Milletvekili Erenler Akhisar’daydı

Adalet ve Kalkınma Partisi TBMM KEFEK Üyesi, Ak Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında Akhisar’a geldi.

Kütahya Milletvekilinin İlçedeki ilk ziyaret adresi Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatına oldu. Burada İlçe Başkanı Fatih Füzün ve Yönetimi ile buluşan Erenler, saat 14.00’te esnaf ziyaretleri yaparak esnafın, vatandaşın dertlerini ve sıkıntılarını dinledi. Akabinde Akhisar Ziraat Odasını ziyaret eden Kütahya Milletvekili, Oda Başkanı Ahmet Akbuğa ile tarıma yönelik istişareler gerçekleştirdi. Akbuğa tarafından görüşme sonunda Erenler’e zeytinyağı, yeşil ve siyah zeytin ile kuru üzüm hediye edildi.

Programın devamında Zeytin OBS Fabrika ziyaretleri yapıldı. OSB’den ayrılan Milletvekilinin diğer ziyaret adresi Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin’in aile evine oldu.

Son olarak Ak Parti Akhisar İlçe Başkanlığında Mahalle Başkanları Toplantısı yapan Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler toplantı sonrası İlçeden ayrıldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK