Akbuğa; ?Üzümün Sorunları Gündemimizde?

Akbuğa; ?Üzümün Sorunları Gündemimizde?

Son günlerde Manisa gündemini oldukça meşgul eden üzüm fiyatlarıyla ilgili Akhisar Ziraat Odasında bir araya gelen Manisa ilçe ziraat odaları başkanları görüşmeleri esnasında, CHP milletvekili Tur Yıldız Biçer´in ardından da AKP milletvekili Recai BERBER

Son günlerde Manisa gündemini oldukça meşgul eden üzüm fiyatlarıyla ilgili Akhisar Ziraat Odasında bir araya gelen Manisa ilçe ziraat odaları başkanları görüşmeleri esnasında,  CHP milletvekili Tur Yıldız Biçer´in ardından da AKP milletvekili Recai BERBER in ziyaretleriyle konuyu daha kapsamlı konuşma fırsatı yakaladılar ve çözüm odaklı fikirler için önemli adımlar attılar.

Manisa Ziraat Odaları İl koordinasyon başkanı ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa üzümle ilgili zor günler geçiren çiftçilerin durumlarını görüşmek adına ilçe ziraat odası başkanlarıyla bir araya geldi. CHP milletvekili Tur Yıldız Biçer de ziyaretiyle görüşmeye dahil oldu. Her zaman çiftçinin yanında olduklarını belirten Milletvekili Biçer ?Gerekirse sesimizi duyurmak adına Manisa´daki bütün milletvekilleri ve ziraat odası başkanları bir araya gelerek TBMM de görüşme ayarlayabilirim. Yeter ki çiftçimizin sorununu çözmek için bir araya gelelim? dedi.

Ziraat odası başkanları görüşmelerine devam ederken öğleden sonra da AKP milletvekili Recai BERBER Akhisar Ziraat Odasına bir ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Recai BERBER sorunun gündemlerinde olduğunu çiftçimizin biraz beklemesi gerektiğini söyledi. Recai BERBER ?Üzümün fiyatı 4.5 Tl nin altına düşmemeli. Karadeniz Bölgesinde olduğu gibi bizim bölgemizde de alan bazlı destekleme olmalı. Yine sizlerle birlikte bölge milletvekilleriyle toplantılar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ile görüşme yaptık. Bu toplantılarda ve görüşmelerde üzümcünün sıkıntılarını dile getirdik. Üzümde devlet tarafından müdahale alımı yapılmasına okul üzüm projesinin daha yaygın ve etkin hale getirilmesini istedik? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”