AKGİAD Ekstra Dergisinin Geliri Üniversiteye Verilecek

AKGİAD Ekstra Dergisinin Geliri Üniversiteye Verilecek

Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) yeni çıkardığı 5. sayısı olan AKGİAD Ekstrayı Palm City Hotelde düzenlediği toplantı ile tanıttı.

Akhisar´da 2000 yılında kurularak faaliyete ve her geçen yılda başarılarından ve çalışmalarından söz ettiren Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) yeni çıkardığı 5. sayısı olan AKGİAD Ekstrayı Palm City Hotelde düzenlediği toplantı ile tanıttı. AKGİAD Ekstra dergisinin bütün gelirini AKGİAD tarafından Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneğine bağışlanacağı belirtildi. Derginin tanıtımı için düzenlenen toplantıda konuşan Dernek Başkanı Özkan Kalın sözlerini şöyle sürdürdü; ?2000 yılında kurulan Akgiad Akhisar´da bilinen, tanınan, saygı gören güçlü bir STK olduysa bunda İsmail Tatar, Yılmaz Çatalcalı, yönetimlerinin ve üyelerinin büyük katkısı olmuştur.  2014 yılında devir aldığımız bu bayrağı 3 yıldır yönetimimiz ve üyelerimiz ile birlikte en iyi şekilde taşıdığımızı düşünüyorum.  Bizim 2014 -2017 yılları arasında yapmış olduğumuz çalışmalarda ülkemize, milletimize, halkımıza ve şehrimize verilebilecek en olumlu en pozitif mesajlar neler ise bunları tespit edip hayata geçirmeye çalıştık. Bu çalışmaları yaparken fikirlerimizi hür ve bağımsız olarak dile getirdik. Her kesime eşit olarak yaklaştık hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadık. Daha bilinir daha yaşanan daha güçlü bir Akhisar için tüm STK´lar ve siyasi partiler ile işbirliği içinde çalışmaya özen gösterdik.

Hayata Geçmiş Projelerimiz Var

Kısaca hayata geçmiş bazı projelerimizden bahsetmek gerekirse:1; KKTC 2. Cumhurbaşkanı sayın Mehmet ali Talat beyi burada ağırlamak gerçekten çok büyük bir keyifti.2;Sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer almak için elimizden geleni yapıyoruz.3;Genel başkanımız Erkan Güral´ı Akhisar´da ağırladık, iş camiasına çok faydalı bir panel düzenledik.4;Akhisar´da sık yaşanan depremlerin ardında halkımızı bilinçlendirdik ve rahatlamak için deprem bilgilendirme paneli düzenledik.5 Gücümüzün yettiğince eğitime destek isteyen okullarımıza maddi destek sağladık.6 Akhisar OSB ile ilgili araştırmalar yaparak gerek üyelerimizi gerek iş adamlarımızı bilgilendirdik.7. İhtiyacı olan kurum ve kişilere elimizden geldiğince destek sağladık sizin sorununuz bizim sorunumuzdur dedik.  Şimdiki hedefimiz Akhisar´ı marka bir şehir yapabilmek. Bunun için en önemli olan şey Akhisar´da bir fakültemizin olmasıdır. Bu fakültenin yapılması için başlatılan Akhisar´a iz bırak kampanyasının en sıkı takipçisiyiz. Herkesin bildiği gibi 2,5 milyon lira paraya ihtiyacımız var. Akhisar olarak bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum ve destek olan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Bizde bu vesile ile şuana kadar 4 sayı çıkardığımız AKGİAD dergimizin formatını AKGİAD ekstra olarak değiştirip tüm gelirini üniversite yapma ve yaşatma derneğine bağışlıyoruz. 2000 adet basılmış olan ilk üniversite dergimizin, amacı tüm esnafımıza, işletmelerimize, STK´larımıza ve fabrikalarımıza dağıtılarak kampanyanın duyulmasını sağlayıp bağış oranını yükseltmektir. Sizlerin huzurunda dergimize reklam vererek destek olan firmalarımıza tek tek teşekkür ediyorum. En kıymetli yatırım eğitime yapılan yatırımıdır. Unutmayın! Akhisar biziz biz Akhisarlıyız? dedi.  Başkan Özkan Kalın´ın konuşmasından sonra Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´nın konuşmasından sonra AKGİAD dergisine reklam veren firmalara plaketleri takdim edildi. Plaket takdiminden sonra Palm City havuz başında düzenlenen yemek programı ile sona erdi. AKGİAD ekstra dergisinin lansman toplantısına dernek başkanı Özkan Kalın,  yönetim kurulu üyeleri, Akhisar belediye başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcıları Ömer İşçi, Ali Velestin, Ak parti ilçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, MHP ilçe başkanı İbrahim Uğurlu, Akhisar şoförler odası başkanı Halil İbrahim Doğan,  Meclis Üyeleri ve iş adamları katıldı.

 

 

 

 


Haber Kaynak : semih gürmen


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI