AKHİSAR AVCILAR VE ATICILAR DERNEĞİNDEN SALİH HIZLI´YA TEŞEKKÜR

AKHİSAR AVCILAR VE ATICILAR DERNEĞİNDEN SALİH HIZLI´YA TEŞEKKÜR

Akhisar´da uzun yıllardır faaliyet gösteren Avcılık, Atıcılık, Amatör Balıkçılık İhtisas Spor Kulübü Derneği, 15 yıllık Akhisar Belediye Başkanlığı süresince gösterdiği desteklerinden dolayı Salih Hızlı´ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Akhisar´da uzun yıllardır faaliyet gösteren Avcılık, Atıcılık, Amatör Balıkçılık İhtisas Spor Kulübü Derneği, 15 yıllık Akhisar Belediye Başkanlığı süresince gösterdiği desteklerinden dolayı Salih Hızlı´ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Akhisar Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Mehmet Böcük ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Belediye Başkanı Salih Hızlı konuklarını makamında ağırladı.

Akhisar´a önemli katkılar sağlayan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´nın özellikle Akhisarlı Avcılar adına büyük destekler verdiğine dikkat çeken Avcılık, Atıcılık, Amatör Balıkçılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Sucu, dernek olarak isteklerinin hiçbir zaman geri çevrilmediğini özellikle bu spor alanında inşaa edilen trap atış alanı için teşekkür etti. Her sosyal aktivite içerisinde tüm sivil toplum örgütleri ile ortak çalışma kabiliyetini sergileyen Belediye Başkanı Salih Hızlı´nın, Akhisarlı Avcıları da bu aktivitelerde yer verdiği için yine teşekkürlerini ileten dernek başkanı Sucu, ?Salih başkanımızın karakteristik yapısı gereği bu şehirde yaşayan insanlara olan duyarlılığını göz ardı edemeyiz. Ölçeğindeki şehirler kıyaslandığında önemli bir noktada bulunan Akhisar´ın tüm farklılıklarını zenginlik bilerek hareket eden Belediye Başkanımız Salih Hızlı´ya teşekkür eder, hakkını helal etmesini dilerim? dedi.

Her projenin içerisinde olmak için çaba gösterdiklerini altını çizen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?Akhisar Belediyesi olarak Akhisar´da ne kadar proje varsa elimizden geldiğince hepsine paydaş olmaya çalıştık. Bazen birinci rolü yaptık, bazen ikinci role geçtik, bazen de kolaylaştırıcı olduk ama bütün projelerde olmaya çalıştık. Bunu zaten sevgili Akhisarlılar çok iyi biliyorlar? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ