Akhisar Başkan Ergün´ü Bağrına Bastı

Akhisar Başkan Ergün´ü Bağrına Bastı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçelerde sürdürdüğü yoğun temaslarına Akhisar´la devam etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçelerde sürdürdüğü yoğun temaslarına Akhisar´la devam etti. Tahir Ün Caddesi´nde bir araya gelen vatandaşları selamlayarak ilçe ziyaretine start veren Başkan Ergün, çay molası verdiği Kuyumcular Çarşısı´nda esnaf sofrasının konuğu oldu.

 

 İlçelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaş ve esnaf buluşmaları gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar ilçesinin de konuğu oldu. Ziyaret esnasında Başkan Ergün´e Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş da eşlik etti.

 

Tahir Ün Caddesi´nde Çiçeklerle Karşılandı

         Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindeki heyetin ilk durağı Tahir Ün Caddesi oldu. Burada kendisini bekleyen ve çiçeklerle karşılayan vatandaşların tek tek elini sıkan Başkan Ergün ve heyeti, ardından cadde boyunca halkı selamladı. Kuyumcular Çarşısı´nda kendisini ağırlayan esnaflarla çay sohbeti yapan heyet, esnaf sofrasının konuğu oldu. Akhisar ilçesinde gerek evlerinden el sallayan, gerekse dükkan ve kahvehanelerden gelen sevgi tezahüratlarına karşılık veren Başkan Ergün, konfetiler eşliğinde ilçe ziyaretini sürdürdü. Heyet Akhisar ziyaretinin sonunda Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ