SPOR

SPOR Haberleri

AKHİSAR BASKET HAZIR

AKHİSAR BASKET HAZIR

Türkiye Basketbol Ligi 6. Hafta karşılaşmasında Akhisar Basket ile Samsunspor 16 Kasım Cumartesi günü saat 17.00´de Akhisar Belediyesi Spor Salonu´nda karşılaşacak.

Türkiye Basketbol Ligi 6. Hafta karşılaşmasında Akhisar Basket ile Samsunspor 16 Kasım Cumartesi günü saat 17.00´de Akhisar Belediyesi Spor Salonu´nda  karşılaşacak.  Ligde puan ve avaraj olarak Samsunspor´un önünde yer alan yeşil siyahlı ekip, hanesine 2 puan daha yazdırıp potasında az sayı görüp avarajını arttırmak ve üst sıralara ilerlemek hedefinde.  Yaptığı son antrenmanla karşılaşmaya tamamen hazır hale gelen Akhisar Basketbol takımı şampiyonluk hedefini her fırsatta dile getiriyor ve bu karşılaşmadan galip ayrılıp ilerleyen haftalarda da galibiyet serisi oluşturma isteğinde.

AKHİSAR BASKET´TEN HEDİYE FORMA

Akhisar Basket Twitter resmi hesabından yaptığı paylaşımla basketbolseverleri karşılaşma günü sahaya davet edip ?Cumartesi günü salona gel, takımını desteklerken çektiğin en güzel kareyi #EnYeşilEnSiyah etiketi ile paylaş, isminin yazılı olduğu 3 zeytin formasından biri senin olsun!!? paylaşımını yaptı.

KARŞILAŞMA ÖNCESİ MORAL OLDU

Türkiye Basketbol Ligi temsilcisi Akhisar Basketbol takımı evinde oynayacağı Samsunspor karşılaşması öncesi doğum günü kutlamasıyla moral buldu. 15 Kasım Cuma günü çıktıkları antrenman sonrası takım arkadaşları ve teknik ekip tarafından Yavuz Koça´ya doğum günü sürprizi yapıldı. Twitter resmi hesabından yaptıkları paylaşımda  ?Mutlu yıllar Yavuz Koça!! Genç oyuncumuzun doğum gününü akşam idmanımızda kutladık. Kendisine mutlu yaşlar diliyoruz. Yarın 17.00´da taraftarımızı Samsunspor maçına bekliyoruz.? deyip  #EnYeşilEnSiyah etiketiyle paylaştılar.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP