GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

AKHİSAR BASKETTTEN SÖYLEŞİ

AKHİSAR BASKETTTEN SÖYLEŞİ

Türkiye Basketbol 1. liginde mücadele eden Akhisar Belediyesi Basketbol takımı Akhisar Anadolu Lisesi´nin düzenlemiş olduğu söyleşiye katıldı.

Türkiye Basketbol 1. liginde mücadele eden Akhisar Belediyesi Basketbol takımı Akhisar Anadolu Lisesi´nin düzenlemiş olduğu söyleşiye katıldı. Takım yöneticileri ve oyuncuların katıldığı program Akhisar Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Programda soruları cevaplayan oyuncular  daha sonra okul basketbol sahasında gösteri atışı yaptılar. Coşkuyla karşılanan Akhisar Belediyesi basketbol takımına öğrenciler ve okul idarecileri tarafından başarılar dilendi. Basketbol takımı yönetici ve oyuncuları da bütün öğrencileri her maçlarına davet ettiler. Ayrıca Akhisar Belediyesi Basktebol takımı yönetici ve oyuncularının bazılarının Akhisar Anadolu Lisesi mezunu olması duygusal atmosfer oluşturdu.

Söyleşiye konuşmacı olarak katılanlar arasında Akhisar Basketbol takımı Asbaşkanı Akif Menlik, yönetici Ali Merde, genel menajer Emre Ekim, oyuncular Cihan Mumcuoğulları, Vytenis Cizauskas, Sercan Topcu ve Yavuz Koça yer aldı. Etkinliğe Okul Müdürü Ahmet Girgin, okul yöneticileri, öğrenciler ve eğitimciler tarafından katılım yüksekti. Son  öğrenciler ve okul görevlileri ile  hatıra fotoğraf çekildiler.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU