AKHİSAR BELEDİYE BASKETBOL SON TOPTA MAĞLUP

AKHİSAR BELEDİYE BASKETBOL SON TOPTA MAĞLUP

Türkiye Basketbol Ligi´nde 2017-2018 sezonunun 17. hafta karşılaşmasında Akhisar Belediye Spor Basketbol takımı konuk olduğu Düzce Belediye Spor Basketbol takımına 72-70 mağlup olarak ilk yarıyı tamamladı.

Türkiye Basketbol Ligi´nde 2017-2018 sezonunun 17. hafta karşılaşmasında Akhisar Belediye Spor Erkek Basketbol takımı konuk olduğu Düzce Belediye Spor Erkek Basketbol Takımına 72-70 mağlup olarak ilk yarıyı tamamladı. Düzce Kalıcı Konutlar Merkez Spor Salonunda oynanan müsabakaya ev sahibi Düzce Belediye Spor; Barış Yalman, Corin Henry, Kyle Hunt, M. Ersin Görkem ve Mesut Ademoğlu beşiyle başlarken, konuk olan Akhisar Belediye Spor; Cenk Şekeroğlu, Çağdaş Erdoğan, Emre Özpulat, Mert Eken ve Reginald Homes beşiyle başladı.

Müsabakaya etkili başlayan ev sahibi Düzce Belediye Spor, Akhisar Belediye Spor´a karşı Hunt ile bulduğu basketlerle başladı. Müsabakanın ilk 3 dakikalık bölümü 6-5 Düzce Belediye Spor üstünlüğü ile geçilirken konuk takım Akhisar Belediye Spor, Holmes´in üçlüğü ile ilk çeyreğin ortasını 10-14 önde geçti. İlk çeyreğin son 3 dakikasında Akhisar Belediye Spor, serhat ile skoru 10-17 yaptı. Corin Henry ve Tamer sayıları ile skor 14-17´ye geldi. Akhisar Belediye Spor, Düzce Belediye Spor önünde 14-17 ilk periyodu tamamladı.

İkinci çeyreğe sert savunma ile başlayan Düzce Belediye Spor, çeyreğin ilk 2 dakikasında skoru eşitledi.(20-20). Akhisar Belediye Spor, Bajramoviç ile bulduğu üçlükle tekrar öne geçti(20-23).Ev sahibi Düzce Belediye Spor, Hunt ve Henry ile etkili olmaya çalışsa da Akhisar Belediye Spor üstünlüğünü korudu. İlk yarının bitimine son 2 dakika kala ev sahibi Düzce Belediye Spor, taraftar desteğini de arkasına alarak Hunt, Mesut, Ersin ve Barış ile arka arkaya bulduğu basketlerle farkı 6 sayıya kadar çıkardı (32-26). Akhisar Belediye Spor, ilk yarıyı 6 sayı geride 32-26 bitirdi.

Müsabakanın üçüncü çeyreği karşılıklı sayılarla başladı. Akhisar Belediye Spor, çeyreğin ortasını ev sahibi Düzce Belediye Spor´un Ersin´in elinden bulduğu üçlük ile 43-36 geride geçti. Akhisar Belediye Spor, çeyreği 53-42 geride bitirdi.

Müsabakada son çeyrekte ev sahibi Düzce Belediye Spor, Henry ile Akhisar Belediye Spor, Bajramoviç ile etkili oldu. Maçın bitimine 3 dakika kalaya kadar skorda geride olan Akhisar Belediye Spor, Barbaros ile bulduğu basket le skoru 65-65 getirdi. Düzce Belediye Spor Ersin ve Colin ile sayı buldu. Akhisar Belediye Spor, son 30 saniye kala Serhat ile üçlük sayı buldu. Bitime 5 saniye kala Akhisar Belediye Spor, 72-70 geride ve son top hücumunu değerlendiremeyerek parkeden mağlup ayrıldı.

Düzce Belediyesi Spor ´da Corin Henry 27, Ersin Görkem 20, Kyle Hunt 11 sayı galibiyette önemli katkı sağlarken konuk takım Akhisar Belediye Spor ?da Holmes 22,Kenan Bajramovic 17, Serhat Uğur 10 sayısı galibiyet için yeterli olamadı.

Akhisar Belediye Spor, Türkiye Basketbol Ligi´nin 2017-2018 sezonu ilk yarısını 8 galibiyet, 9 mağlubiyet ve topladığı 25 puan ile 10´unu sırada; Düzce Belediyesi Spor bu galibiyetle 8 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 25 puan ile 11´inci sırada tamamladı.




AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP