AKHİSAR BELEDİYESİ 2019 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

AKHİSAR BELEDİYESİ 2019 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Akhisar Belediyesi Olağan 2019 yılı Ocak ayı meclis toplantısı Meclis Salonunda Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı.

Akhisar Belediyesi Olağan 2019 yılı Ocak ayı meclis toplantısı Meclis Salonunda Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı. 7 gündem maddesinin yer aldığı toplantıda ilk olarak Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, tüm meclisin yeni yılını kutladı.

Gündemin birinci maddesinde Denetim Komisyonu oluşturulması maddesi yer aldı. Yapılan kapalı zarf oylama sonucunda Denetim Komisyonu´na 27 yola Arif Oruntaş, 29 oyla Ahmet Güzeltepe, 28 oyla Necati İniş, 24 oyla Lütfi Akdağ ve 24 oyla İsmail Seyrek seçildi. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Kanun ve Nizam Komisyonu Kararı meclise sunuldu ve belirtilen bir maddenin bir komisyonun daha eklenmesi ile tekrar ara komisyona gönderilmesine ve meclis oturumunun kapatılmadan 7 Ocak 2019 Pazartesi günü saat 17.00´de tekrar meclisin toplanmasına oy birliği ile karar verildi.

Ardından gündemin üçüncü maddesine geçildi. İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Açık, 2019 yılında sözleşmeli personel çalıştırılması ve dördüncü madde de yer alan 2019 yılı zabıta personelinin matbu mesai ücretlerini meclise sundu ve oy birliği ile kabul edildi.

Beşinci gündem maddesinde ise Akhisar Belediyesi mülkiyetinde bulunan gayrimenkullerin 2019 yılında kira ve işgaliye bedellerinin belirlenmesi için encümene yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Yine gündemin altıncı maddesinde Akhisar Belediyesi´ne ait ?Kamu hizmetlerinde kullanılan taşınmazlar hariç? muhtelif yasalarla oluşan hisseli ve müstakil parsellerin alım ve satımı hususunda 2019 yılı için encümene yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesinde ise imar evrakları oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temennilerde hiçbir meclis üyesi söz almayınca meclis birinci oturumu kapatıldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”