AKHİSAR BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

AKHİSAR BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Akhisar Belediyespor amatör spor kulüplerine olan desteğini sürdürüyor.

Akhisar Belediyespor amatör spor kulüplerine olan desteğini sürdürüyor. Akhisar´da sporla ilgilenen gençleri profesyonelliğe giden yolda desteklemek amacıyla amatör spor kulüplerine futbol topundan spor ayakkabı ve formalarından idman giyimlerine kadar onlarca adet spor malzemesi dağıtıldı. Futbol kulüpleri yanında yine Akhisar´da faaliyet gösteren Okçuluk Kulübüne de malzeme desteğinde bulunuldu.

Akhisar Belediyesi Meclis Salonu fuaye alanında Manisa 1. Amatör Liginde mücadele veren Süleymanlıspor, Kayalıoğluspor ve Mecidiyespor ile Okçuluk Kulübü yöneticilerinin de katıldığı törende Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Alacı ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu malzemeleri teslim etti.

Sporun ve sporcunun her daim yanlarında olduklarını dile getiren Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?Her yıl olduğu gibi bu yılda amatör spor kulüplerimize malzeme desteğine devam ediyoruz. Şehrimizde faaliyet gösteren ve son derece başarılı spor kulüplerimiz var. Genç bir nüfusa sahip olan Akhisar için son derece önemli bir faaliyet işleyen amatör spor kulüplerimize binlerce parçalık malzeme dağıtımı yapıldı. Hepsinin ihtiyacına göre çünkü kulüplerimizin bir çoğu tek branşta yarışlara katılmıyorlar.? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK