AKHİSAR BELEDİYESİNDEN AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ

AKHİSAR BELEDİYESİNDEN AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ

Akhisar Belediyesi amatör spor kulüplerine malzeme desteğine kaldığı yerden devam ediyor.

Akhisar Belediyesi amatör spor kulüplerine malzeme desteğine kaldığı yerden devam ediyor. Akhisar Belediyesi şehir merkezinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine, Resmi kulüplere ve ardından kırsal bölgelerde hizmet veren amatör spor kulüplerine spor malzemesi yardımına devam ediyor.

Akhisar Belediyesi fuaye alanında düzenlenen etkinlik çerçevesinde amatör futbol sporlarında faaliyetlerde bulunan futbol kulüplerine malzeme yardımında bulunuldu. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?amatör spor malzemesi alması gereken kulüpleri Spor İşleri Müdürlüğümüzün belirlediği çerçevede destek sağlanmıştır? dedi. Amatör kulüplerin toplumda çok önemli bir görevi üstlendiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Salih Hızlı; ?Amatör spor kulüplerimiz çok önemli bir toplumsal görevi yerine getiriyor. Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmak bizim önceliklerimiz arasında. Amatör sporcuların çalışma koşullarını iyileştirilerek sporun yaygınlaştırılması yoluyla gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Ardından Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Özel Kalem Müdürü Fatih Baybatur, Beyoba Spor, Hamidiye Spor, Zeytinliova Spor, Mecidiyeköy Spor, Selçikli spor´a malzemelerini teslim etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI