AKHİSAR BELEDİYESİ´NDEN ÇÖP EKSPRES HİZMETİ

AKHİSAR BELEDİYESİ´NDEN ÇÖP EKSPRES HİZMETİ

Akhisar´da özellikle toplu törenlerin ardından aşırı birikim sağlayan çöplerin toplanabilmesi için "Çöp Ekspres" uygulaması başlatıldı.

Akhisar´da özellikle toplu törenlerin ardından aşırı birikim sağlayan çöplerin toplanabilmesi için "Çöp Ekspres" uygulaması başlatıldı. Akhisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmaya başlanan "Çöp Ekspres" adı verilen kamyonetlerle, gün içinde cadde ve sokaklarda dolaşılarak, biriken çöpler toplanıyor. ?Çöp Ekspres?ler telefonla aranması durumunda mahallelerde ve özellikle toplu törenlerin ardından biriken çöplere 60 dakikada müdahale ederek topluyor.

Çöp Ekspres haftanın 7 günü ve sabah 08.00´den akşam saat 20.00´ye kadar 12 saat boyunca kesintisiz hizmet sunacak. Çöp Ekspres hizmetinden ihtiyaç halinde yaralanmak isteyen vatandaşlar 0236 413 59 91 veya akıllı telefonlardan Whats APP mesaj ihbar hattı 0539 413 59 91 numaralı telefondan ulaşabilecek.

?Vatandaşa en hızlı hizmeti sunuyoruz?

Akhisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü İsmail Baydemir, ?Çöp Ekspres uygulaması ile özellikle toplu törenlerin ardından biriken çöplere daha kolay ve süratli bir şekilde müdahale edeceklerini belirterek, Çöp Ekspres artık Akhisarlıya daha temiz bir ilçe oluşturmak için yollara çıktı. Bu araçlarımız sabah saat 08.00´den akşam saat 20.00´ye kadar günün 12 saati hizmet verecektir. Bu uygulama ile vatandaşlarımız bizleri arayarak belediyemize ulaşıp ekip isteyebiliyor. Araçların küçük ve süratli olmasından dolayı olumsuzluğun yaşandığı bölgeye daha ivedi ulaşıp o sorunu çözebiliyoruz? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : haber merkezi


İLÇE TARIM SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ATSO'DAN BAŞKAN DUTLULU'YA TEBRİK ZİYARETİ

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AKHİSAR AVCILAR DERNEĞİ’NDEN KURŞUN ATIŞI ETKİNLİĞİ

EKONOMİST İSLAM MEMİŞ AKHİSARLILARLA BULUŞACAK

BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU GAZETEMİZE KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI