AKHİSAR BELEDİYESPOR GENÇ GÜREŞÇİLERİ TARİH YAZDI

AKHİSAR BELEDİYESPOR GENÇ GÜREŞÇİLERİ TARİH YAZDI

Sakarya´da sona eren Gençler Türkiye Şampiyonasında 10 sıkletin 7´sinde mücadele eden Akhisar Belediyespor güreşçileri büyük bir başarıya imza atarak 2 altın, 1 gümüş ve 3 beşincilik madalyası kazanarak takım klasmanında İstanbul Büyükşehir Belediye ve Ka

Sakarya´da sona eren Gençler Türkiye Şampiyonasında 10 sıkletin 7´sinde mücadele eden Akhisar Belediyespor güreşçileri büyük bir başarıya imza atarak 2 altın, 1 gümüş ve 3 beşincilik madalyası kazanarak takım klasmanında İstanbul Büyükşehir Belediye ve Kasımpaşa´nın ardından Türkiye üçüncüsü olma başarısını gösterdi.

Gençler Türkiye Şampiyonasında Akhisar Belediyesporlu güreşçiler Kadir Kamal 63 kilogramda şampiyon, Doğan Kaya 82 kilogramda şampiyon, Furkan Yıldız 67 kilogramda ikinci, A. Kerem Çoban beşinci, Görkem Baş beşinci ve Mustafa Çevik  beşinci oldu. Bu sonuçların ardından 6 Akhisar Belediyesporlu güreşçi 19-22 Nisan´da Antalya´da yapılacak olan uluslararası şampiyonlar turnuvasında şehrimiz Akhisar´ı ve milli takımımızı temsil edecekler.


Haber Kaynak : haber merkezi


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK