Akhisar Genç İşadamları Derneği, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası´nı Ziyaret etti.

Akhisar Genç İşadamları  Derneği, Akhisar Ticaret ve Sanayi  Odası´nı  Ziyaret etti.

Akhisar Genç İşadamları Derneği yönetim kurulu Başkanı Özkan Kalın, Başkan Vekili Bilal Özükırmızı, Başkan Yardımcısı Burçin Karakuş, Yönetim Kurulu Üyesi Noyan Bayraktar ve Tarık Akın ile birlikte yeni göreve gelen Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yö

Akhisar Genç İşadamları Derneği yönetim kurulu Başkanı Özkan Kalın, Başkan Vekili  Bilal Özükırmızı, Başkan Yardımcısı  Burçin Karakuş, Yönetim Kurulu Üyesi Noyan Bayraktar  ve Tarık Akın ile birlikte  yeni göreve gelen Akhisar  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret ettiler.

6 grup meslek komitesinden meclis üyesi seçilerek mecliste görev alan Özkan Kalın AKGİAD  yönetim kurulu üyeleri  ile birlikte Mehmet  Ulusoy ve ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Yeni dönemde inşallah daha aktif bir ticaret odası istiyoruz diyerek, birlikte yapacakları projeler hakkında kısa bir sunum yaptı.

 

ATSO  Başkanı Mehmet  Ulusoy;  ´´Nazik ziyaretiniz için yönetim kurulum adına sizlere teşekkür ederim. Sizlerin ziyareti benim için çok değerli, sizlerinde bildiği gibi bende, AKGİAD´ın ilk kurucularından biriyim .  Devir aldığınız bu bayrağı çok iyi bir şekilde taşıyorsunuz sizleri yakinen takip ediyorum. Bizlerde aynı sizler gibi düşünüyoruz . Bu görevi  bize laik görerek bizleri seçen tüm seçmenlerimize verdiğimiz sözleri elimizden geldiğince yerine getireceğiz. İlk önceliğimiz,  inşallah  Akhisar´a  4 yıllık bir fakülte kazandırmak, bunun için için kolları  sıvadık.  Sizlerde bu fakültenin yapılabilmesi için çok çabalar sarf ettiniz inşallah yine güç birliği yaparak en kısa zamanda Akhisar´a bu fakülteyi kazandıracağız. Bizlere çok güzel bir sunum yaptınız bunları yönetim kurulum ile birlikte değerlendirip  inşallah, birlikte güzel işlere imza atacağız.´´ dedi. Ve sonrasında odayı devir aldıkları durum hakkında bilgilendirme yaptılar.


Haber Kaynak : erhan çelik


HAZİNE VE MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK’TEN AÇIKLAMA

GİZEM YAĞ ÖDÜLLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

MABEM’Lİ OLMAK İÇİN BİR FIRSATINIZ DAHA VAR

AKHİSAR BELEDİYESİ 2018 YILI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

VERGİDE YAPILANDIRMA BAŞLADI

BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI REHBERİ

Akhisar Ticaret Borsası´ndan ihracat atağı