AKHİSAR GÖĞÜS CERRAHINA KAVUŞTU

AKHİSAR GÖĞÜS CERRAHINA KAVUŞTU

Göğüs Cerrahi Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aslı ARSLAN atamasının yapıldığı Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde göreve başladı.

Göğüs Cerrahi Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aslı ARSLAN atamasının yapıldığı Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde göreve başladı. 

Daha önce  Gaziantep ili Gazi Üniversitesi Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yaparken kurum içi tayiniyle Akhisar´a ataması yapılan Op Dr Aslı ARSLAN , Akhisar´da görev yapacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, bundan sonraki süreçte Göğüs Cerrahisi alanına giren akciğer ve akciğer zarının iyi ve kötü huylu hastalıklarına yönelik açık ve kapalı ameliyatlar ile göğüs travmasına bağlı ortaya çıkan akciğer sönmesi , kaburga kırıkları ve akciğer kanamalarına yönelik ameliyatların uygulanacağını belirtti . 

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op Dr Erol KARACA´ da göreve başlayan Op Dr Aslı ARSLAN ?a başarılar dileyerek ? Uzun zamandır eksikliğini hissettiğimiz göğüs cerrahi uzmanımızın göreve başlaması bizi son derece mutlu etti . İlçemizin İzmir - İstanbul karayolunun önemli bir noktasında yer alması nedeniyle özellikle travma vakalarında multidisipliner yaklaşımı sağlama imkanına kavuştuk. Akhisar ve bölge halkına hayırlı olmasını dilerim.? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER

ÖZEL MEDİGÜN HASTANESİ’NDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNE ZİYARET

ÖZEL MEDİGÜN’DEN YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

“RAMAZANDA ORUÇ TUTANLAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”

DERMATOLOJİ UZMANI DR. HAROVA MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

"AYAKTAN KEMOTERAPİ ÜNİTESİ” HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER