AKHİSAR İLÇE MÜFTÜSÜ´NDEN KADİR GECESİNİ KUTLADI

AKHİSAR İLÇE MÜFTÜSÜ´NDEN KADİR GECESİNİ KUTLADI

Akhisar İlçe Müftüsü Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU Kadir Gecesi münasebetiyle yayınladığı mesajda ??Tüm Akhisarlı hemşerilerimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi´ni tebrik ediyor,

Akhisar İlçe Müftüsü Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU Kadir Gecesi münasebetiyle yayınladığı mesajda ??Tüm Akhisarlı hemşerilerimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi´ni tebrik ediyor, Yüce Allah´tan, bu gecede yapılan dua ve yakarışların, Akhisar´ımızın birlik ve beraberliğine,  barış ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum? dedi. 

Hayatımıza sayısız güzellikler katan evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş mevsimi olan Ramazan ayının son günlerini yaşarken bir Kadir gecesine daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Bu gün Kadir Gecesini hep beraber idrak ve ihya edeceğiz.

Yüce Kitabımızda ?bin aydan daha hayırlı? olduğu bildirilen Kadir gecesi, Kur´an´ın getirdiği tevhit, adalet, merhamet, sevgi gibi insanı ve toplumu yücelten değerlerle buluşarak huzurlu ve onurlu bir hayata kavuşmayı ifade etmektedir.

Bu itibarla, Kadir gecesini kapsamlı bir tefekküre vesile kılarak bütün hayatımızı, Kur´an ve sünnet ölçüsüyle gözden geçirelim. Rabbimizle, kendimizle, çevremizle, bütün varlık ve kâinat ile ilişkimizi tevhit, kulluk, adalet, merhamet, sorumluluk ve güzel ahlak üzere muhasebeye tabi tutalım. Allah´ın rahmetinin yeryüzünü kuşattığı bu esenlik gecesinde bütün hata ve günahlarımıza tövbe ederek bir daha aynı yanlışlara yaklaşmamak azmi ve bilinciyle af dileyelim. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Akhisar´ımızın ve İslam âleminin Kadir Gecesi´ni tebrik ediyor, yüce Mevla´mızdan, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul buyurmasını, bu gecede yapılan dua ve yakarışların, İslam âleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum?dedi.

Kadir Gecesi nedeniyle sakal-ı Şerif´in ziyaret edilşeceği camiler

Paşa Cami  öğle namazından sonra, Ulu Cami Yatsı Namazından sonra, Aynalı Cami Yatsı Namazından sonra, İnciler  Cami Yatsı Namazından sonra ve Süleymanlı mahallesi camiinde  yatsı namazından  sonra sakalı şerif ziyaret edilecek.


Haber Kaynak : haber merkezi


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM