AKHİSAR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN MİNİMAL YAKLAŞIMLAR FOTOĞRAF SERGİSİ

AKHİSAR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN MİNİMAL YAKLAŞIMLAR FOTOĞRAF SERGİSİ

Özel Akhisar Koleji öğrencilerinin hazırladığı minimaliz fotoğraflardan oluşan çalışmalarının yer aldığı fotoğraf sergisinin Belediye Sanat Salonunda açılışı gerçekleştirildi.

Özel Akhisar Koleji öğrencilerinin hazırladığı minimaliz fotoğraflardan oluşan çalışmalarının yer aldığı fotoğraf sergisinin Belediye Sanat Salonunda açılışı gerçekleştirildi.  Minimal Yaklaşımlar Fotoğraf sergisinin açılış konuşmasını Özel Akhisar Koleji Görsel Sanatlar ve Fotoğraf Öğretmeni Kudret Olgun yaptı. Olgun sergi açılışında, ?değerli veliler ve katılımcılar sergimize hoş geldiniz. Katılımlarınız bizi memnun etti. Böyle bir çalışmanın gerçekleşmesinde destek olan kolejimizin kurucularına ve okul yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum.  Fotoğraf sergimizdeki çalışmalarda günlük hayattan detaylar ve renklerin ön plana çıktığı güzel fotoğraflar yer aldı. Beğeneceğinizi tahmin ediyoruz. Ben öğrencilerimizin çektiği bu fotoğraflarla gurur duyuyorum. Onları tek tek tebrik ediyorum. Nice seneler diliyorum sizlere? dedi.

Özel Akhisar Koleji öğrencilerinin hazırladığı Minimal Yaklaşımlar Fotoğraf Sergisinin açılışını kolejin kurucuları Halil Vehbi Başaran ve Tayfun Başaran yaptılar. Sergiye Özel Akhisar Kolejinin İlköğretim Müdürü Ali Rıza Perese, Lise Müdürü Ali Osman Orak, İşletme Koordinatörü Zekine Büke katıldı.

Minimal Yaklaşımlar Fotoğraf Sergisi açılışında Özel Akhisar Koleji Müzik Öğretmenleri Ceren Soylu, Gamze okur ve Ümitcan Aydıner tarafından müzik dinletisi yapıldı.

Minimal Yaklaşımlar Fotoğraf Sergisinde yer alan yaklaşık 80 çalışmayı Özel Akhisar Koleji Görsel Sanatlar ve Fotoğraf Öğretmeni Kudret Olgun öncülüğünde 33 öğrencinin yapmış olduğu çalışmalardan oluştu. Mart ayında başlayan çalışmaları öğrenciler çoğunlukla kendi fotoğraf makineleri ile gerçekleştirdi.  Akhisar çeşitli yerlerinde, aileleri ile tatil ve seyahatlerde, okulun düzenlediği gezi programlarında çekilen fotoğraflar sonucunda oluştu.

Özel Akhisar Koleji Minimal Yaklaşımlar Fotoğraf Sergisi, Belediye Sanat Salonunda 22 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar sergilendikten sonra Cumartesi ve Pazar günleri Akhisar Novada AVM´de sergilenecek.




İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI