AKHİSAR MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN-I ŞERİFE HAZIR

AKHİSAR MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN-I ŞERİFE HAZIR

Akhisar İlçe müftülüğü Ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştireceği faaliyetleri tanıtmak üzere Tadhisar Kafede basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Akhisar İlçe müftülüğü Ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştireceği faaliyetleri tanıtmak üzere Tadhisar Kafede basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Akhisar İlçe Müftüsü Sayın Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU hem Akhisar İlçe müftülüğün hem de Türkiye Diyanet Vakfının Akhisar´da ki faaliyetlerini tanıttı.

 Akhisar Müftülüğüne bağlı merkez ve mahallelerde olmak üzere toplamda yaklaşık 200 camiinin bulunduğunu kaydeden Sayın Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU, ? Din görevlilerimiz ve bizler Ramazan-Şerife gerek camilerin iç ve dış temizliği, ses sistemi bakımları, mahyalar ve aydınlatmalar gibi fiziki şartlar olmak üzere gerek de camilerimizde her cami görevlisinin bizzat canlı olarak okuyacağı mukabeleler, Kantarcıoğlu Camii, Aynalı Camii ve Hilaliye Mescidinde kılınacak hatimle teravih namazları ve itikâfa girmek isteyen vatandaşlarımız için müsait olan camilerin belirlenmesi gibi dini hizmetler noktasında Akhisar İlçe Müftülüğü olarak hazırız. Bu ulvi ve zor görevde minber ve mihrap ehli din görevlilerimize kolaylıklar diliyorum.  Ayrıca bütün Akhisar halkını zekâtlarıyla ve sadakalarıyla müftülüğümüz kanalıyla yoksul ailelere, öksüz ve yetim yavrularımıza destek olmaya davet ediyorum.  Bu vesileyle tüm Akhisarlı hemşerilerimizin Ramazan-ı Şerifini şimdiden tebrik ediyor yüce rabbimizden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum .? dedi  

Diyanet işleri başkanlığının ?İnfak Kalpleri Birleştirir? sloganıyla ?Ramazan ve İnfak? başlığının belirlendiğini kaydeden Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU Akhisar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar şubesi olarak yapacağı faaliyetleri ana başlıklarıyla şu şekilde sıraladı; ?Akhisar´da okuyan ilk ve orta öğrenim öğrencilerine yönelik giyecek yardımı, Nüfusu veya doğumu Akhisar olan üniversite öğrencilerine yönelik nakdi eğitim yardımı, Akhisar´da ikamet eden yoksul ailelere gıda yardımı, ve benzeri konularda faaliyetler ve yardımlar yapılacaktır.?

 

                        

                                                                                                  

            

                       Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar Şubesi Hesap Numaraları

 

             Ziraat Bankası                                                                                      Vakıf Bankası

Zekat: TR30 0001 0001 8900 0001 9757 427                        TR56 0001 5001 5800 7306 4571 98

Fitre:  TR14 0001 0001 8900 0001 9757 424

Bağış: TR84 0001 0001 8900 0001 9757 425


Haber Kaynak : erhan çelik


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ