AKHİSAR MUSİKİ DERNEĞİ AKHİSAR´I SALLADI

AKHİSAR MUSİKİ DERNEĞİ AKHİSAR´I SALLADI

Akhisar Musiki Derneği Akhisar Park İçi Sinema Salonunda verdiği konserde dinleyicileri mest etti .

Akhisar Musiki Derneği Akhisar Park İçi Sinema Salonunda verdiği konserde dinleyicileri mest etti .

Saat 20.30 da başlayan konser 23.30´a kadar devam etti. Konserde bir çok eseri koro ve solistler seslendirdi.

Koro halinde seslendirilen şarkılar-?Tuhi Mucize Guyem?, ?Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme ? ve ?Benim Sen Nemsin Ey Dilber ?- ile geceye başlangıç yapıldı. Berk Kavçak´ın ?Sesimde Şarkısı Aşkın?, Solist Kenan Çeneli´nin ? Neşenle Dolmak İster?, Solist Mesut Gökbak´ın ?Talihin Elinden Oyuncak Oldum? seslendirdiği şarkılardan sonra Koronun seslendirdiği ?Akasyalar Açarken? eseriyle konser devam etti. Solist Yasemin Ayaz ?Ayrılık Ateşten Bir Ok?, Solist Cemile Öşme ?Takvimlerden Haberin Var MI? ve  Solist Arzu Çelik ?Düz Dara Yar Düz Dara ?seslendirdiği eserlerini seslendirdiler. Solist Recep Rüzgar ? Tükeneceğiz?, solist Meltem Beşirik ?Seninle Tattım Ben? eserlerinden sonra koronun seslendirdiği ?Sitemler Örüyor Kaderin Ağı? okudular  ve birinci bölüm sona erdi.

Erdoğan Çatılı´nın seslendirdiği "Dertliyim" ile başlayan ikinci bölüm Tuğba Olut´un "Gözleri Aşka Gülen" ve koronun seslendirdiği ?Işıl Işıl Gözlerin? ile devam etti. Solist Hacer Şen ?Ah Aşk?, Solist Damla Günay ?Ahdım Olsun?, Sıla Yöneyici ?Büklüm Büklüm? eserini okudu. Solist Gülhan Altınışık ?Beni Attın Ey Kız ?, "Bu Gala Daşlı Gala", Solist Onur Sarı ?Akşam Güneşi?ni okudu ona ise Özgün Tetik gitarla eşlik etti. Solist Safiye Pome ? Ah Söyleyin?,  Özüm Gencay ?Hatıram Olsun ? şarkısından sonra koro ?Benim Beyaz Gülüm?  eserini okudu. Konser Ali Rıza Sakma "Saymadım Kaç Yıl Oldu", Ercan Vatanoğlu "Bir Kızıl Goncaya Benzer", Serenay Yurtsever " Yok mu", koro tarafından seslendirilen "Dalda Çıkmış Bir Elma", Fatma Kavçak " Seninle Bir Sonbahar", Özden Serpen " Yalancının Birine" ve koronun seslendirdiği Yar Saçların Lüle Lüle" eseri ile son buldu.

 

Gece , Akhisar Musiki Derneği Başkanı Erdoğan Çatılı´nın TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ´a çiçek vermesiyle son buldu . Konser Gecesine Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, Akhisar Belediyesi Eski  Başkanı  Ahmet Dutlulu,Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu,  Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Fikirli, Akhisar İYİ Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Kındıroğlu ve çok sayıda halk katıldı. 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ

BAKIRLIOĞLU; “TEMMUZDA ZAM ZATEN YASAL ZORUNLULUK”

ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK