AKHİSAR NOSTALJİ FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

AKHİSAR NOSTALJİ FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Akhisar Belediyesi şehrin futbol takımlarına katkı sağlamış futbolcular adına düzenlediği nostalji futbol turnuvası başladı.

Akhisar Belediyesi şehrin futbol takımlarına katkı sağlamış futbolcular adına düzenlediği nostalji futbol turnuvası başladı. Akhisar Belediye Meclisi Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonu tarafından yürütülen Akhisar Belediyesi 1. Nostalji Futbol Turnuvası, Gölet Kovalık sahasında başladı.

Günü ilk maçında A grubunda mücadele veren Yıldızspor ile Tütünspor saat 20.00´de karşı karşıya geldi ve karşılaşmayı Yıldızspor 5-1 kazandı. Günün ikinci maçında ise B grubunda mücadele veren Karabulutspor, konuk ettiği Doğu Gücü Spor´u 5-2 mağlup etti.

Öte yandan Gölet Kovalık Sahasında karşılaşmalar sırasında Akhisar Belediyesi Spor Müzesinde yer alan eserlerden tarihi eski kupalar, formaların da yer aldığı fotoğraf sergisi açıldı.

Akhisarlı futbol severlere geçmişi yaşatmak amacı ile yapılması planlanan turnuvada ayrıca yetişmekte olan nesle spor bilinci ve alışkanlığını kazandırmak olacak. 1. Nostalji Futbol Turnuvası özellikle mahallelerde gayrifedere futbol takımlarında futbol oynamış ve hakkın rahmetine kavuşmuş tüm futbolcular anısına yapılıyor.

Turnuvaya A Grubunda Yıldızspor, Kırmızı Şimşekler ve Tütün Spor, B Grubunda Doğu Gücü, Çınar Spor ve Karabulutspor, C Grubunda Yıldırımspor, Cumhuriyet Spor ve Güneş Spor, D Grubunda Çağlak Spor, Gençlik Spor ve Yıldız Gençlik Spor yer alıyor.

Akhisar Kovalık Stadında oynanacak karşılaşmalarda TFF´nin belirlediği kuralların geçerli olacak ve 35´er dakikalık 2 devre haline oynanıyor. Turnuva komitesinde Şerif Şen, Nurullah Zağlı, Ali Rıza Çelik, Bülent Açıkgöz, Erkan Poğaçacı ve Recep Burkay yer alıyor.

Turnuvanın diğer kalan maç fikstürü ise şöyle;

23 Ağustos Cuma günü saat 20.00´de Yıldırımspor ile Güneşspor, saat 21.30´da Çağlak Spor ile Yıldız Gençlik Spor

24 Ağustos Cumartesi saat 20.00´de Yıldızspor ile Kırmızı Şimşekler, saat 21.30´da Doğu Gücü ile Çınarspor

25 Ağustos Pazar günü saat 20.00´de Yıldırımspor ile Cumhuriyet Spor, saat 21.30´da Çağlak Spor ile Gençlik Spor

26 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00´de Kırmızı Şimşekler ile Tütünspor, saat 21.30´da Çınar Spor ile Karabulutspor

27 Ağustos Salı günü saat 20.00´de Cumhuriyet Spor ile Güneşspor, saat 21.30´da Gençlik Spor ile Yıldız Gençlik Spor

28 Ağustos Çarşamba saat 20.00´de A Grubunun birincisi ile B Grubunun birincisi, saat 21.30´da C Grubunun birincisi ile D Grubunun birincileri karşılaşacak.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ