AKHİSAR ŞİAL, PUANLI ATLETİZMDE İL ÜÇÜNCÜSÜ

AKHİSAR ŞİAL, PUANLI ATLETİZMDE İL ÜÇÜNCÜSÜ

Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. Puanlı Atletizmde il üçüncüsü oldu.

2017-2018 Okul Sporları Genç Kızlar A Puanlı Atletizm İl Birinciliği, 14-15 Şubat tarihlerinde Celal Bayar Üniversitesi BESYO Tesislerinde gerçekleştirildi. Şampiyonada Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi takım halinde il üçüncülüğünü kazandı. Toplam şampiyonaya 4 okul takımı katıldı. Manisa Spor Lisesi takım il birincisi, Manisa TBMM 85. Yıl MTAL takım il ikincisi olurken, Akhisar ilçemizi temsil eden Akhisar ŞİAL takım il üçüncüsü ve Özel Akhisar Koleji takım il dördüncülüğünü elde etti.

Yarışmaların birinci gününde Akhisar ŞİAL,  100 mt dördüncülüğünü Hande Aksoy, 400 mt üçüncülüğünü Zeynep Sude Arıcı, 1500 mt ikinciliğini Aynur Merve Bozkurt, disk atmada üçüncülüğü İrem Karadere, 3 adım uzun atlamada üçüncülüğünü Sudenur İşçi ve 100 mt engellide il üçüncülüğünü Şeyma Dolgun isimli sporcuları ile elde ederek birinci günün sonunda takım halinde topladığı 77 puan ile ilk günü üçüncü tamamladı.

Yarışmanın son gününde 800 mt de ikinciliği Aynur Merve Bozkurt, 200 mt üçüncülüğü Seher Arı, 300 mt engelli de ikinciliği Şeyma Dolgun, gülle atmada birinciliği Beyza Önlü,  uzun atlamada ikinciliği Sudenur İşçi, cirit atmada üçüncülüğü Beyza Önlü ve şampiyonanın son yarışı olan İsveç bayrak yarışında Sude Arıcı, Seher Arı, Aynur Merve Bozkurt, Şeyma Dolgun sporcuları ile il üçüncülüğünü elde ederek Akhisar ŞİAL topladığı 210 puan ile takım halinde Akhisar´a il üçüncülüğünü getirdi.

Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmenlerinden Fatih Tunç, ?Önemli bir başarı elde ettik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Yarışması ile başlayan 5 aylık çalışmalarımızın sonucunda atletizmde il üçüncülüğünü elde etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bütün öğrencilerime, derslerinin yanında atletizme verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bize her türlü desteği veren başta Okul Müdürümüz Mükremin Karasu ve okul idaresine ayrıca çocuklarına her türlü desteği sağlayan öğrenci velilerimize teşekkür ederim? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ