AKHİSAR U15 BASKETBOL TAKIMI ERGÜ SPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

AKHİSAR U15 BASKETBOL TAKIMI ERGÜ SPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Akhisar Belediye Spor Basketbol altyapı takımlarından U15 Erkek Basketbol Takımı bu hafta (Cuma)deplasmanda karşılaşacağı Ergü Spor maçının hazırlıklarını gerçekleştirdiği ağırlık çalışması ile başladı.

Akhisar Belediye Spor Basketbol altyapı takımlarından U15 Erkek Basketbol Takımı bu hafta (Cuma)deplasmanda karşılaşacağı Ergü Spor maçının hazırlıklarını gerçekleştirdiği ağırlık çalışması ile başladı. Akhisar Belediye Spor U15 Erkek Basketbol Takımı Koç İrfan Gürmen önderliğindeki antrenmanı Kapalı Spor salonunda tam kadro olarak sürdürdü. U15 Erkek Basketbol Takımı, antrenmana önce salonun merdivenlerinde kondisyon çalışması ile başladı. Sonra U15 Erkek Basketbol Takımı, ağırlık çalışması yaptı.

Akhisar Belediye Spor U15 Erkek Basketbol Takımı, evinde Sanem Aka Spor´u rahat bir oyunla yenmişti. Bu hafta deplasmanda Ergü Spor´u yenerek galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Akhisar Belediye U15 Erkek Basketbol Takımı 14 kişilik kadrosu Alpay Kaçmaz, Zeki Enes Ünal, Emre Ay, Berkay Canerli, Mert Barış Altun, Ahmet Akarsu, Görkem Gül, Barış Pome, Mehmet Karasu, Yusuf Çekin, Özberk Açık, Bahri Yeter, İbrahim Güler, Barış Altıngöz´den oluştu.




AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP