Akhisar Belediyesi Çamönü Çok Amaçlı Salon açılışı yapıldı

Akhisar Belediyesi Çamönü Çok Amaçlı Salon açılışı yapıldı

Akhisar Belediyesi tamamını kendi imkanları ile 1 milyon 200 bin liraya mal ettiği 480 metrekare kullanım alanına sahip Çamönü Çok Amaçlı Salonun açılış töreni gerçekleşti.

Çamönü Mahallesinin çok ihtiyacı olan bir talebi yerine getirdiği için Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür eden Çamönü Mahalle Muhtarı Yusuf Künel, köylerinde diğer köylere nazaran nüfus artışı yaşadıklarını ifade etti.

Hizmeti bölgeye göre değil veya şahsi isteklerimize değil ihtiyaca göre belirlediklerini ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Akhisar’da hangi köyün ne eksiği olduğu çok inceledik, Akhisar’da şuanda 36 adet çok amaçlı salon yaptık. Bu şu ana kadar daha önce Akhisar Belediyesi tarafından yapılmayan bir hizmet. Akhisar Belediyesi bizim dönemimizden önce fırın ve çeşmeler yapıyordu, biz bunları da devam ettirdik. Ancak hayır yerlerine çok ihtiyaçtı. Üstü kapalı, altı beton, çok amaçlı kullanılabilecek, hem düğün törenlerinde hem de hayırlarda kullanılacak bu amaçla hayır yerlerini yapmaya başladık. 36 rakamı da çok önemli bir rakam 3 köyden bir tanesinden fazlasında Akhisar Belediyesi olarak 2019 yılından sonra yaptığı hayır yeri vardır. Bazı köylerde de çok amaçlı düğün salonları var, tabiki biz bunlara baktığımız zaman bir sıkıntı vardı ve bunlar fazla kullanılmıyordu. Biz bu bakımdan bu tip salonların yapımında özellikle göreve geldikten sonra Çamönü örneği olduğu gibi yapımına başladık. Akhisar’daki her köy Çamönü gibi kooperatifçiliğe önem verdiğinde biz gönül rahatlığıyla her köyümüze bu tarz binalar bu tarz yapılar yapmak için elimizden geleni yapacağız.

Akhisar Belediyesi 2019 yılından sonra büyük bir değişim gerçekleştirdi. Sadece şehir merkezinde değil artık kırsalda da Akhisar Belediyesi var. Akhisar Belediyesi şuanda kaynaklarını doğru bir şekilde kullanıyor. Bugün açılışını yaptığımız Çamönü çok amaçlı salonu yapımı için 13 Temmuz 2021 tarihinde projeye başladık. 9 Eylül 2021’de buranın temelini attık ve bugün tamamen kendi imkanlarımız ile yaptığımız binanın açılışını bugün yapıyoruz. Bu bina sadece düğün salonu olarak kullanılmayacak, bir çok etkinlik burada düzenlenecek. Toplam 480 metrekare kullanım alanına sahip çok amaçlı salonun bize toplam 1 milyon 200 bin liraya mal olmuştur. Bu fiyata nasıl yaptık derseniz, sıhhi tesisatını, elektriğini, kapısını, penceresini belediye çalışanları yaptı. Eksik olan noktaları ise dışarıdan hizmet alarak yaptık” dedi.

Böyle güzel hizmetleri Akhisar’a kazandıran Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve ekibine teşekkür eden CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediyesi’nin Manisa’da değil Ege bölgesinde örnek bir belediye çalışması sergilediğini kaydetti.

Dua ve kurban kesimi ardından açılış kurdelesi kesilerek Çamönü Mahallesi Çok amaçlı Salon’un açılış töreni gerçekleşti.


Haber Kaynak : haber merkezi


SAKARKAYA MAHALLESİNDE SONDAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ