AKHİSAR MÜFTÜLÜĞÜ KADİM DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

AKHİSAR MÜFTÜLÜĞÜ KADİM DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

Akhisar Müftülüğü tarafından 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik olarak hayata geçirilen “Kadim Oyunlar Şenliği” kapsamında çocuklar için Gölet alanında şenlik düzenlendi.

Akhisar Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu ve Şube Müdürü Kamil Ayvaz’ın yanı sıra 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencileri, öğrenci velileri ve çok sayıda çocuğun katıldığı şenlikte minikler çuval yarışı, yumurta taşıma, halat çekme, sek sek gibi unutulmaya yüz tutmuş yarışmalarda mücadele ederek doyasıya eğlendi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Müftü Türkmenoğlu, "Bu proje, yarının büyükleri olacak yavrularımızın milli ve manevi değerlerimize, fiziki ve manevi çevremize duyarlı olması için hazırlanmış bir projedir. Öğrencilerin milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmaları için çalışıyoruz. Bu projeyle özellikle 4-6 yaş grubunun, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, aklıselim ve kalbi selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak istiyoruz.” dedi.

Miniklere program sonunda çeşitli ikramlar verildi.


Haber Kaynak : haber merkezi


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI